...org dalam

May 30, 2012

: entry istimewa : encik Tajju :

heyaaa...

arineh rabu..so kiterg paper inter-professional working in health care...komen pasal papertuh? ayoooo shushahnyeee *kekening*...tpi boleh la jawab sementelah meraih ilham disekitar okeh..mekaseh la sesape yg mmbantu..hargai sgt..ade lgi 2 sem taw...ehee

exam itu menyeronokan tahu
so nak tawu sape lecturenye yg super sporting iteew? tak laen tabukan is encik Tajju Ariffin...dan nak tawu kenape entry neh digarap plak? sbb dier akan meninggalkn kiterg neh *student2 yg baek dan berbudi pekerti sopan santun..ok2 dh2 memuji diri*...
neh bawak g taman seronok xhengat hohoho
beliau dh dpt tempat kt satu hospital neh..sorry taw taleh kasitaw kt sini since beliau neh low profile katenyee...hohoho...so tamatla tugas beliau sebagai lecture kiterg since awal kedatangan beliau dlu trus ngajar kt class kiterg...
kempen derma darah aritu..tengs for support
first of all..memang nampak la cik Taju neh gabra ngan kiterg..ke dier baru mengajar or sbb class kiterg cecomey semua eh...batch kiterg antara yg teramai kt kolej tuh...so myb tegugat jugak la kalo nk handle kan..tpi cik Taju did well...tade la bebudak nk buat kerenah..sape buat kerenah t aku buuuuuuu kekuat....

kiterg pon ingat yg cik Taju neh tegas orgnye...ye la...lecture mmg gaya bajet ganas msuk class ehee..tpi tu dedulu mase memule kenal kn...takut2 jugak kalo dier tnye soklan...seriau jugak kalo dpt cikgu ganas hohoho...tpi dh lelame kenal bley santai plak kelas dier....ye la...belajar mane bley tegang sgt katenye...kelass kaw jaaaah hohoho...
begurau senda dlm class adalah... *double thumb up*
pestu sem neh plak aku ngan 2 manusia penyamun mmg slalu stay kt klass pas abes lecture...so kekadang cik taju neh join kterang lelepak sekali...ye la bak kate beliau opis tuh bosan..aah..memang dh mcm broker saham aku tgk..so byk la cik Taju neh share2 cerita kt kiterg..citer dier nk kawen n ade anak sulung...maklumla..org lagi dlu mkn garam neh byk je cerita dan tauladan...

Muhamad Ariff Ahwaz
tahniah kt cik Tajju *bunga api bagai*...semoga kelahiran sorg cahaya mata neh menambah2 lagi kaseh syg ngan cik Sunshine *name fb..sorry xingat name betoi eheee*...t si Ariff neh dpt adik2 beliau sile rerajen reroger..insyaAllah kalo ade rejeki kiterg reramai dtg buat kacau eheee...

kekdahnye kemaheeen haha
okai...sampai sini saje entry pasal cik Taju...to cik Taju...kalo singgah kelana ke lalu LDP ke jgn lupe singgah jejenguk kolej eheee..kalo rindu ngan Vision ke tgk la vid korporat Vision tuh kat yutube...ade je wajah cik Tajju kuar..harus dikreditkn k hohoho...

all the best dekat tempat baru cik Taju...keje leklok..t dh kaye jgn lupe banjer kiterg hohoho...pasneh senang le dekat...jadila ayah yg baek..eheee..ada masa kite lepak la lagi...kalo ade silap ngan salah selame cik Taju jdik lecture kiterng harap dimaapkan la ye..eheee..

meh layan yutube saaaat...




"entry neh jugak ditujukan ke semua bekas2 lecture kiterg iaitu miss hidayah ngan cik borhan *encik bohari*...semoga kita jumpe lagi..hohoho"



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?