...org dalam

May 11, 2012

= chapter 3 : H.T.A.R gallery =

heyaaaa....


kali neh kiter citer plak pasal staff2 kat HTAR...seriously kalo la ade antara derg yg terbaca *motep terbaca?* aku..sbgai wakil terlantik xresmi dri vision college..mintak maap sesangat la atas kerenah kiterg yg pelik2...akak2 ngan abang2 sumer kene ingat..kiterg neh mcm hadek2 baru nak naek...semua nk tunjuk belang ngan ekor hahaha

byk la perangai yg kiterg buat kt HTAR tuh...paling2 aku taleh lupe kan kes aku yg melibatkn seorg staff dri department OT...aku tadela niat nk crik gaduh cumenye aku tnye ape kedudukan kiterg..hak2 kiterg...ape yg student praktikal leh buat atau x..ape limit kuase staff biase ngan practical intructor..mcm tu le..

so salah paham dh terjadi..well certain pihak ade maksud n hujah tersendri..yg pasti aku la jdi mangsa..tpi aku okeh..sbb everything goes well..kiterg xsalah senanye...ade salah paham je...*tutup kes*

so far saat2 tu je la jdik kenangan skrg...mcm2 jenis radiographer la yg kiterg jumpe...paling best tuh kalo ade yg sanggup mengajar tanpa diminta...contoh adela radiographer sorg neh...U41 beliau mase tuh..baek sgt..wlupon tegas but once kiterg kamceng bleh plak lepak gegelak sesame...n dier suke mengajar tanpa diminta...kiterg neh student...nk tanye bebanyak kang xpepasal lecture kiterg plak kne tuduh xmendidik ngan elok...

so kiterg diam je..tnye kalo perlu..aku kalo dh xtahan aku direct ngan cik Sam...beliau yg handle kiterg..baek orgnye..mekaseh cik Sam..segala tunjuk ajar tuh kiterg ingat...

encik Sam kt tengah...
neh plak antara staff HTAR yg aku sempat la snap pic..sorry le xproper sbb more to candid sbb kite bukan nk amek pic IC kn hahaha...henjoy








siap dpt adiah hehehe
haaaa....t hujung taun neh insyaallah jumpe lgi..so please la handle kiterg with care yeah huhuhu...

okeh..neh je...tungguu..adelgi neh senannye..tpi len entry...*lelambai*



...sekian mekaseh, yg original

4 org ngereco:

iampopo said...

kalo apply area shah alam tabley ek?
mihmihmih
untung laa lepas ney ley naek pgkt dari leader intern kepada benda laen..
hahahaha

anak cik talip said...

shah alam ade shalam je..tabest!

iampopo said...

-.-"
yelarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Awie Omar said...

INFO TERKINI
Terdapat segmen KAUNTER PERTANYAAN
akan bermula dalam EPISOD 3 NTB2.
Peserta boleh tanya apa yang tidak
faham berkaitan dengan game ini
di kotak komen entri NTB2. Jawapan
dari setiap pertanyaan akan dijawab
dalam setiap episod NTB2 (jika ada).
Teruskan berbloging :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?