...org dalam

May 8, 2012

= chapter 2 : H.T.A.R gallery =

heeyaaaa..

awww....sambung lagi entry pasal HTAR yaw...kne abeskan...mesti ramai yg ngah tunggu muke sosok model derg tu *muntah hijau  kejab* masuk behlog yg xseberapa neh...

kali neh pasal beberapa kerat student yg sekali ngan kiterg prektikal arituh...FYI *kelassss tibbeeeeh engrish* kiterg yg dari Vision College je sy student second year...derg dri kolej len neh plak rata2 final year...so most of them akan masuk department laen *CT...MRI...US..MAMMO*

so kiterg neh handle patient2 patah2 kaki ke..gout ke...takpon telan paku n baby gegerl penyek sebab atok dier g duk atas dier  huuuu...

so meh la kite tgk muke2 inesen bebudak prektikal!

student MAHSA

neh suresh kan?


yg tengah tu enterprem je ok..beliau kolej laen

neh sorg2 je pompuan dri MAHSA...
neh lagi sorg
hahaha....mase mule2 dtg dlu segan gak nk tegur derng...makin2 yg pompuan tuh *sorry sgt2 aku lupe la name ko*...kalo kt bilik Fluoro kiterg panggil dier dokter sbb dier reti nk setting sumer kan..hahaha...pestuh dah lame2 duk situ..trus join sekali pale gile2...

student MUCH
ayu ngan asmah
christy a.k.a crispy
crispy ngan ayu
ayuu
antara derg tige neh aku kenal si asmah tu dulu sebab dier paling kecoh..hahaha..pestu pangai memang pelik2..kiterg neh kaki gelak je tgk pangai dier

si crispy neh plak same borneo mcm aku...ayu plak sentiasa kontrol ayu..padan la ngan name kaw hahaha

btw aku panggil derg 3 neh 3 abdul...hahaha...sbb kemane2 je asek bkepit je...dh tu tige-tige same ketinggian...seb bek bukan 4..kalo x dh jadi teletubis hahaha...

student UITM
adess...senget plak...sorry fatin
si nabel ngok-ngek
shima ngan nik
neh si farha...aritu hon aku tgh jalan..cittt
neh kt bilik A&E
derang 5 org je...tpi pangai mcm seploh org...shima neh hamper same bupday ngan aku *seb bek hahaha* pestu si nik neh plak suke pakai bju same kaler ngan aku..janji ke? hahaha si fatin plak tukang camwhore..rajen beliau...ade bakat jdi photographer...si farha plak tukang driver..mekaseh la bwk aku g supermarket aritu..jusco ke tesco eh? lupe hahaha

pestu si nabel neh kaki eskep satu dlm 5 ari keje sbb ade class...slalu menumpang teduh umah kiterg sbb dier bukan kaki rempit tetap nak ulang alik dri sg buloh ki klang..kaki eskep semayang jemat ngan aku *macik2 amek perhatian*

student Vision College
ya wen
rachael

turkeshwary ngan kamini
ina
din
faizal a.k.a chong
tan sing hui
khairul tekeq
nizam
fadhli
okeeeeh...itu sajeeeh dlu..hahaha...banyak lagi menunggu...

aaaaa...btw sape nk full pic mase aritu kt klang boleh la kontek PA aku secepat mungkin..kelassss kaw ade PA bagai...g jumpe sndrik kat aku....chaw chinci



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

Nik said...

haha kcak aku di sini meh. trimas2 atas pos sebegini

anak cik talip said...

hahaha..adelgi..mls nk aplod semua haha boleh tebakaw lappy aku neh hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?