...org dalam

May 23, 2012

- bukan mega projek -

heyaaaa....

recently arituh kiterg adela request ngan kolej, instead of pergi sunway n mencemar sistem pengairan kt situ...kiterg demand la nk varsity jacket sbgai kenangan ala2 muzium smasa jdik student council neh...

tpi lgi terang dn jelas la request kiterg tuh dirijek idop2 sbb melebihi bajet katenye...aih? sponsur bebudak g genting boleh plak kaw..kiterg doblas org neh mintak buatkn jacket tuh tabley plak? baiyeees weih..neh yg mengundang amarah level puaka neh *kilat mengilat*
dgr berita kat tv3 tuh derg ckp nk buatkn baju tee je...tpi seb baek la g sunway tuh jadi...so tak le terase sgt kerugian disitu yeah...asal sunway still ade...so kali neh boleh la maen kt sunway sampai pitam...

so kiterg neh ade plak bekap plan...kalo student council xjadi..kiterg nk buat ntok department...ala...mcm ala2 fakulti la..tpi kolej neh sekangkang monyet ensem...so tade la fakulti bagai...so t title varsity tuh kiterg nk taruk "SCHOOL OF RADIOGRAPHY" takpon neh "Schule des Radiographie"...ohh neh dlm jermanay *sebutan bos kecik sbb boipren beliau org german...ok xmampo...*

neh adalah phantom

bile dh bincang2 ngan tuan nyer idea tuh melalui tuit jer...kiterg deside nk amek kaler neh hasil meniru dri satu vidioklip yutube yg kurg pehmes dri yutube tsunami jepon...

pale gold + cream *mekaseh to tukang design...amat dihargai*

setelah dipersetujui sementelah ditangguh keputusan jutaan tahun..akhernya derg setuju la kaler tuh..derg? err kite berdua sajeeeh hahaha...*aaaa kt atas tuh mcm bukan cream je..tpi takpe..hohoho*
pestu aku g whassap la tokey kedai *sape nak num dier boleh la g FB carik VIGIL STUDIO*...pestuh tokey tu pon email kan aku senarai gambar kaler yg derg ade...





awuuuu...sedeh gile bile taw kaler cream tade...tuan nyer idea plak tanak kaler putih sbb dier mention tahap highlight "IM SOOO NOT INTO WHITE..."

pestuh kiterg try la mismatch kaler laen kan...so separa final *mcm pertandingan plak* kiterg decide gray+orange *orenje yeah...since kaler resmi Vision adalah oren*...mane designer aku neh? eheee...
brader neh tlebih posing..kite redha je....
 
ade 2 pilihan..mane2?  cepat
 so neh still dlm perbincangan...so lets hope derg dpt putuskn nk kaler ape sebelum aku jdi ijau sbb asek tangguh je...xsbr nk dptkn varsity aku yg pertama..hohohoho *eksaited guling2*
eksaited yay eksaited yay
huuuu...neh plak mase kiterg g kedai VIGIL STUDIO neh..saje usha2 baju kn...gigih kejab semata nk tgk bju tuh..tpi puas ati la...*angkat ibu jari tunjuk bagus*
baju neh saiz S dan sumpah aku tak tgk GLEE ok hahaha
aaaa...lupe plak nk introduce kedai tuh ngan korg..neh alamat dier okeh...


VIGIL STUDIO
fb : vigilstudio
email : vigilstudio@gmail.com
wassap : 0172273512 *brader neh peramah taw...*
KB 39 ground floor Central Market, Kuala Lumpur


okai..t korg g sane ckp la korg tawu neh dri behlog aku...kasi kredit skit hahaha..xsalahpon sebagai melayu typical kite tolong menolong melayu yg laen berniaga...ingat..MENOLONG ITU DITUNTUT, CARILAH PAHALA WALAU SEBERAH ZARAH SEKALIPON *pasang ketayap segera*...

confident pakai cmneh..boleh? sape xsetuju angkat kening
 okai..tuh sajee...entry neh atas sebab rindu ngan behlog sendri hahaha



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

[PCL] said...

cantik jacket tu! bole ikut design kite ek? ..

anak cik talip said...

yup..tpi kne tempah bebanyak *dlm seploh dan keatas*..mkin byk mkin mureh eheee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?