...org dalam

May 18, 2012

+ yutube terhangat +

heyaaaa...

kami happy...happy wooooah
hah...neh kejang aku senyum kejap sbb akhirnya video neh kuar...ekceli dh lame pon sbb aku tade fesbiii so aku tataw plak segala hapdet2 kt wall fan page vision...mekaseh jugak kat akak Ley Yen *beliau suke panggil kiterang "adik-adikkuuuuuu..."* sbb gigih menghaplod pic2 kiterg mase xtvt kolej aritu...jelas dan terang la wajah2 hipokrit buat keje...salah seorg aku letuuu...asal aku buat..n tak lari dri tanggungjawab yg diberi atas kepercayaan sbgai ketua..hadeee?  *kekipas muke*


so video neh...pergh..kagum la jugak since batch kiterg ade masuk beberapa miliseken...and harus la wajah aku sipi2 je sbb kene lindung ngan muke si Tan Shing Hui...timkaiaaa tan? hahaha...ok cepat amek cekodok sepinggan...

okai..moh le layan jap yutube korporat dari kolej kiterg...Vision College...

ngeee...*tepuk tepuk tepuk* naaaaissssseeeee kn? tang part cik taju perform tuh..peh..epik sesangat *AFundi terus*..and cik borhan *encik bohari nama sebenar*...aaa...rindu plak...kje leklok kt tempat baru sane ye cik borhan...jgn nenakai...ade mase singgah2 kat vision..pekena xray sekeping dua...

btw aku neh student tahun 2..tahun depan tahun last...pestu grad..ohooooi...rendu la kat kolej t..eh awal plak ckp rindu bagai..pepon babai la...nk sambung study...neh pon curik mase sbb nk tayang dlu yutube neh...adios~



...sekian mekaseh, yg original

1 org ngereco:

Awie Omar said...

SISTEM UNDIAN
NTB2 akan menggunakan sistem
undian untuk menyingkirkan peserta
dari permainan.

Anda berada di kedudukan TOP 4
dalam CARTA MINGGUAN episod 4
yang akan dipostkan Ahad ini.

Maka itu...
Anda diminta memilih salah seorang
dari mereka untuk disingkirkan dalam
episod 4 nanti. Mereka berdua berada
di kedudukan tercorot dalam carta

Ieyna Nasir
http://ieyna-nasir.blogspot.com/2012/05/u-make-me-smile.html

Nur Fahima Abdul Rahman
http://faciouseyma.blogspot.com/2012/05/normal-0-false-false-false-en-us-x-none.html

Umumkan keputusan anda dalam kotak komen
entri NTB2 - Episod 3
sebelum Ahad - 20/5/2012
Terima kasih :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?