...org dalam

May 5, 2012

= survivor kah aku? =

heyaaaa...

ok...ekceli neh entry first lepas kes protes tanak bukak modem kt umah neh sbb ade la sekeping manusia neh xpuas ati bil letrik mahal sgt..a.k.a disebabkn penggunaan modem tu doploh-pat jam...

pala-o-tak  dier...pakai ekon boleh plak murah eh? modem tu 8 watt je ko taw...*hulur kakeleter*

so...setelah tanda protes dan mengakibatkn beliau taboleh nk skype ngan "bini-bini" kesayangan diseberang sane...kiterg bukak la modem tu balek sbb dh bosan nk mampus akibat dri pure2 enjoying the day ngan tido tegolek2 mcm kucing kenyang takpon beborak ngan tv menggunakan isyarat tgn..

oh btw...soryy kepada saudara Awie Omar sbb lambat neh tawu pasal yg NTB beliau dh start..aku bru perasan beberapa minit yg lepas...terus la meregang2 kn jemari mengarang entry di behlog sendri...

kepade yg tataw apetuh NTB...neh dier..korg neh duk gua mane tataw menahu neh?

aaah...neh dh episod due...temanye ala2 Survivor...lantas teringat ade satu season mane ntah derg bogel mase maen game....hayoooo....parti liar sgt..xmemasal kene tazkirah ngan mak depan tv...shahdu~

haipp..tpi anjuran incik Awie neh ditapis n siap ade logo U untuk umum...

aaa.....okeh..yg xmenahan tu bile ade video yutub tu...ahaaaa....serius aku tesengih sampai ke tinge hahaha..kaguuuum

neh bidionye...sile play kalo xkempunaaaan...


ok...nama "anak cik talip" tu memang aku suh incik Awie kekalkan dguna sbb sebagai menghargai encik Abu Talip yg dengan jayanya membesarkan seorg iaitu aku...*anak ayah in demand*

so tu je...nk kenalkn kt korg mende NTB neh...kalo korg berminat tunggu la next musim ok...*waaah tolong pomot pulak...izin laluan*

okai....chaw-chinci....



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

Awie Omar said...

TQ la sudi promote :D

anak cik talip said...

hehe no biggie~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?