...org dalam

May 14, 2012

= chapter 5 : H.T.A.R gallery =

heyaaa...


arineh kite sambung lgi topik HTAR yg megah dan pehmes *katenyeee..*..n neh la entry last pasal prektikal kat HTAR..

arituh..minggu kesembilan...kiterg plan la kn nk wat souvenir ape ntok pihak department..so pikir punye pikir mcm2 la idea bernas keluar...tpi since sebok nk setelkn buku log tuh...xjdik plak kan..

senanye plan asal aku nk bgi derg jubin ka...alaaa...yg bley taruk pic pestu jdi mcm plak la..bleh tayang kt gobok...pestu kalo junipr ka senior ka tgk mesti makan hati hahahaha

tpi xjdi since derg adeplak nak buat card besar...so aku offer la amek pic kiterg semua pestu t bley la tempek dlm card tuh...neh mase kiterg amek pic reramai...pestu sensorg ambek profile pic jugak..


pestu lusenye card tu pon siap..aku tabek la kt sape buat neh..kretip giler la...n so arituh jugak la kiterg serahkn kt HOD kot...aku pon lupe..maklum la..neh semua awal taun lepas okeh



neh dlm dier..semua kne tempek ngan meme



muke depan
cik Sam :D

posing xmenahan
sesi penyerahan
pestu lekat kt notis board
tanda penghargaan
semue neh pakat eskep senanye
tukang buat..thanks korg..
meme alive...ngee
so kiterg ade la jugak personal message dlm card tuh..siap ade yg sesindir sikit..harap paham la yeah..jgn angkuh sgt..hohoho..

pestu untuk meraikan perpisahan tuh kiterg ade plak majlis perpisahan...
arituh terpaksa jdi pengacara majlis

cuak neh..cuuuuaaak
nizam jadi tukang bace doa
tekeq jadi wakil vision
tengs tu tekeq sbb termakan pujuk rayu aku muahahaha...same gak ngan nizam...mase uth dh tataw nk suh sape..maklum la ustat din period..taleh bace doa katenye...ciss...btw text ucapan yg aku tulis ntok tekeq tu bleh plak tekeq bawak dlm nada yg lucu..boleh plak org gelak ngan teks tuh..haih? teks tuh serius kot..cume ade mnyindir sedikit hahaha
wakil dri kolej laen
pestu kite ade penyampaian cenderahati dri pihak ospital ntok student final year..mksudnyer kiterg xdpt la uhuu...taun depan dpt la kot hahaha
 




mereka yg hadir
so dh abes pot pet pot pet tuh apelagi..mase mkn le..simple je juadah arituh tpi ok la since tghari blom mkn neh gara2 prektis jdi wakil pestuh siap prektis pantun..yg harunye pantun tuh bley plak lupe nk sebut hahaha

penat badan sajeeeeh hahaha 
neh la muke2 yg buat onar ke kt department tawu




setel sudah hahaha


org kuat vision college













hoyeeeaah...hampir kesemua riban2 pic dh diupload...kalo boleh claim duwet neh memang koyak poket

so...all the best ntok student final year yg skrng dgr citer derg dh abes blaja dh pon..sorry la bukan aku sombong cume aku tade fb nk keep in touch..kalo nk touch jugak aku sepak je terus pinggang sbb gatai sgt hahaha

okai..babai uoll..esok nk berjimba ngan MQA plak..bju suar dh siap iron..esok aku adalah versi budak kolej yg menurut undang2 semasa...syg sket muahaha



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?