...org dalam

May 24, 2012

- mari bercerita : cik Eyma -

heyaaaa....

kali neh imuniti NTB2 pasal blogger back up aku dlm game neh..beliau yg dimaksudkan tak laen tabukan is cik Eyma gojes *bunga api bagai*....

neh adalah cik Eyma
p/s : sori sbb kidnep pic neh..siap gune teknik page info lgi sbb beliau disable right klik eheeee...

so aku akn merangkap sebuah entri bagi mengisahkan beglog cik Eyma neh sekaligus berharap sesangat la beliau sendri xmembaca entry neh takut le aku plak kne libas ngan beliau...hahaha gurau kasar sket eheee...

sile klik header behlog beliau neh kalo nk ke behlog cik Eyma...sile polow skali weih...

huhu...ekceli takot la nk mengomen pasal behlog cik ema neh since polower beliau ramai, lagi ramai dari aku hahaha...so demi menyahut cabaran sedara Awie, aku turutkan aja walupon hati xrela waaah...

brief biodata pasal cik Eyma
cik Eyma neh dh lame jugak berbehlogging..dri taun 2010 lgi tuh...n beliau neh student lgi...seorg disemberian *same weh kiteeee hahaha*...

faktaYANGseronok : disemberian neh kalo org tanye umo kn mesti bley deduct setaun sbb bepdey ujung tahun hahaha...so sape yg lahir tahun yg same ngan kiterg *bepdey awal2 tahun mcm januarian, februarian...* mesti jeles sbb mcm tua setahun dri disemberian2 sekalian sekaligus membolehkn kiterg bajet mude remaja hahaha...puas ati puas ati
ohyeah....
..ok sambung...beliau student lgi..tu kat terengganu tpi asal johor yeah...sape nk tawu ktner nk mkn asam pedas ke, mee udang ke, laksa johor (...adeke? adekot....) ke..bolehla merujuk ngan beliau sbb sahih ni suke buat episode berlari2 cari makan semasa tade class hahaha...kalo nk kirim kopok lekor terengganu pon boleh..insyallah...*sekati aku je pomot org..redha je ye cik Eyma...*

ape cik Eyma tempek di behlog beliau
sebagai remaja yg laen, behlog beliau dilimpahi ngan kisah2 hidup semasa...biasela kn...remaja neh mcm2 derg buat...so sape yg reti berbehlog tuh mmg penuh la kn ngan ape yg derg alami...tpi cik Eyma nye behlog santai sgt...mcm bace diari tpi versi bertapis...

kat behlog beliau jugak korg bley tgk dier neh ade circle of friends...so kisah2 pasal derg ade jugak...dan ape yg dier lalui sbgai student...sbgai trainee...ngan sebgai seorg kekaseh kepade pakwe beliau eh...

bgi aku...behlog mcmneh best sbb byk sgt dh behlog pasal retis la...pasal fitnah sana sini la..pasal teknologi yg memang saheh2 kopipes dri laman web laen tpi kalo pasal org perseorgan or personal...manada kopipes kn..so mari kite tabek hormat ngan behlogger cik Eyma neh...

satu lagi....cik Eyma neh mcm fashionista jugak neh...dh mcm hana tajima takpon akak Yuna kiteee plak eheee...bgus2...bergaya tpi cara sederhana ngan menutup aurat...dituntut dlm Islam...patut jdi contoh kt gegadis luar sane *wah tazkirah terus menerus*...

selain ituh..cik Eyma neh selalu gak berentry pasal pendapat beliau pasal certain issue yg dialami oleh beliau sendiri...nice jugak la bace pendapat org neh...kalo korg nk tawu silelah ke behlog beliau..nk lagi lanjut sile polow tuit ngan fesbuk dier..ehee

sbb musabab behlog beliau is eye candy sekaligus ramai polower
theme behlog beliau best...tade la sarat sgt lappy kecik aku neh nk aplod...kaler bekground pon santai...bak kate empunye behlog...behlog yg comel comel comel comel.... *..lanjut 5 menet...*

bgi yg bertudung tu bley tgk sbb nk refer cemane nk bergaya ngan selendang sumer tuh...aku neh bli tudung ntok mak pon dh kecoh satu mall semata nk tolong...untungla mak aku dpt anak gigih cm aku eheee...

ade banyak entry pasal sesi photography katenye...so bley carik idea cemane nk posing-mosing bagai...aku pon layan gak behlog2 photographer sbb adore seni photography derg..bukan senang taw nk photogenic...level confident disebalik berwajahkn model kne la tinggi...tpi aku tgk bukan nk blaja care posing...tpi blaja teknik angle derang...teknik pencahayaan sumer tuh...manetaw bley prektik nanti..harusla mak ayah jdi mangsa model okeh hahaha...

behlog beliau ade gak buat tutorial..ofkos tuto pasal nk men-comel-kan behlog anda..kalo bukak2 je behlog cik Eyma neh dh korg tekujat tgk homepage siap ngan CCTV bagai hahaha..naiseee!

pesanan ntok cik Eyma
adalah disini...sy incik_hasmi *lelambai*...pemilik asal behlog neh...ingin mengutarakan kemaafan sbb menulis entry pasal anda..kalo ade silap dan salah silelah tinggal diruang komen ye...sy yg menurut perintah..hohoho

--cik Eyma neh back-up aku ntok NTB2 anjuran sedara Awie..tpi beliau tersingkir awal...myb sbb dier byk bende nk catch-up kt dunia nyata...neh rerajen la bace pasal entry beliau tersingkir dri game tuh...


sile klik sini

okai...sampai disini sajeeeh entry ntok tugasan sedara Awie...tataw plak cemane nk introduce pasal behlog org..first try neh...n aku pon nk siap2 menggoreng paper ultrasound japgi...babai



...sekian mekaseh, yg original

7 org ngereco:

NisaAdnan said...

orang Johor ke? kat mana? *kepoh

anak cik talip said...

owh..johor ktne? soklan tu sile ajukan ke cik Eyma...sy tukang cerita sajoorh hahaha

[PCL] said...

wuh dasat punya backup...

anak cik talip said...

bekap sy hardcore woh hahaha

Awie Omar said...

TQ sebab buat tugasan ni :)

anak cik talip said...

sesame sedare awie..tugasan is tugasan

! Arjunakirana ! said...

untung laaa ade back up yg best huahuah :(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?