...org dalam

May 8, 2012

= chapter 1 : H.T.A.R gallery =

heyaaa...

setelah setel menapis kesemua pic *beratus2 okeh..sbb tu mendidih gak lappy kecik neh nk proses* yg dishot mase majlis perpisahan pelatih kt HTAR *ataw gahnya dikenali Hospital Tuanku Ampuan Rahimah*

tapis? mesti...kang xpepasal kuar surat saman sbb memaseng pakat buat muke comel model kurma dan semua makanan berupa jajan yg korg tau...derg dh buat semuanya...

apapon..meh kite layan pic2 tersebut yg dh digrupkan dlm beberapa chapter

neh antara pic disekitar HTAR...maklumla..takan nk sandang kamera shot sana sini..ko ingat zoo ke ape? 

bilik seminar, kat seblah bilik MRI
CT scan suit, sebelah general ngan Ultrasound
mesin CT
laluan utama belakang spital, jalan kaki
bgunan utama, wad2 n pentadbiran
neh ACC (Andulatory Day Care Centre)-pusat rawatan harian
kafe, port bekpes+lunch
laluan pintu blakang, shortcut balek rumah
neh plak ape yg kiterg buat kt HTAR tuh hahaha

camwhore reramai
camwhore sebelum masuk OT
..dan lagi hahaha
camwhore di tmpt patient menunggu
...dan lagi
...dan aku jugak la nk join hahaha
camwhore sambil tunggu pt kat bilik 6 : A&E
bawak leptop curik2 pestu tgk mubi
belajar tulis jawi
 jyeaaaah....tunggu chapter seterusnya!



...sekian mekaseh, yg original

4 org ngereco:

Awie Omar said...

SISTEM UNDIAN
NTB2 akan menggunakan sistem
undian untuk menyingkirkan peserta
dari permainan.

Anda berada di kedudukan TOP 4
dalam CARTA MINGGUAN episod 2
yang akan dipostkan Khamis ini.

Maka itu...
Anda diminta memilih salah seorang
dari mereka untuk disingkirkan dalam
episod 2 nanti. Mereka berdua berada
di kedudukan tercorot dalam carta

izz idraqie huznie
http://izzidraqiehuznie.blogspot.com/2012/04/sabar-itukan-indahalhamdulillah.html

Hareez Haiqal
http://elefunz.blogspot.com/2012/04/semakan-lepasan-spm-tawaran-etc.html

Umumkan keputusan anda dalam kotak komen
entri NTB2 - Episod 1
sebelum Khamis - 10/5/2012
Terima kasih :)

anak cik talip said...

aaawww..thanks sbb bgi peluang...*kipas kipas*

[PCL] said...

putih bersih,..kekadang aku fobia dengan mereka yg beruniform tuh...

anak cik talip said...

@pcl : putih tu semangat taw..kalo pakai je bju tu nk buat keje ke tlg org ke mcm ade seru...even pon mse neh prektikal...haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?