...org dalam

May 27, 2012

= kami didalam kegemparan =

heyaaa...

memule skali ase nk mengamuk angkat2 kaen kuar parang ngan firetorch *left4dead mode activated*...kalo xpon nk jumpe nenek ajak perang baulu barang sekilo dua...mmg xtertandingla ase nk mngamuk tuh sementelah dpt tawu last2 menit...


aritu aku bru la install picassa dlm lappy..okeh lappy free neh mcm xsesuai kn ade software yg aku xpakai...alaa...aku bukan nk duduk betapa dpn lappy duapulohtigajam sehariiiiii...so arituh tibeeeh horny belake nk install..

pestuh apejadi?

upernye picasa neh sambung link ngan behlog *apuuuuu noobnyer!*....so dier ade duk mention yg aku nye aplod pic ke behlog dh sampai limit *ok bley start gempar2*

hah...pestuh gigih la aku nk delete pic yg terdabelaplod tuh...byk la jugak..mybe tuh yg sbb full tuh..nak apgred kang kne bayo plak...alaai..cekik darah leteeeew...so menggelupur la kejab nk g delete mana2 yg dabel aplod tuh..

sedey wooo kalo entry tade pic...dh la pic tuh penyeri behlog yg suram2 seram neh...so barang sesaper yg ade conclusion tolong la pass weh kt aku ehehe...

amat memerukan bantuan penyelesaian~



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?