...org dalam

Oct 25, 2011

haha hai hai hai....adoi!

meh kite brenstorming kejab...jgn ribot2..simple2 jaaah...okok..take a seat..pakai tali penggang...
soklan minggu inih : penah x org jaga tepi kain korg hanya ntok mengondemkan korg?
*bunyi cengkerik~*

ok sentap...yeah...semua org penah...believe me...semua org..kot?

okok...sometime org bertanya kite soklan2 berunsur pribadi...cumanya aku hanya akan jawab ikot kedudukan kepentingan kehadiran korg dlm idop akuh hahaha...so..sape2 yg level paling bawah n tahap xlayak langsung nk bertanya itew hanya aku dibalas soklannya dengan...|

"sapekah gerangan tuan hamba bertanya demikian?"

waah gittew...kemelayuan sesangat aku kan...*sambey ato samping...*

aah...betoi...xsemua org deserve explaination...n xsemua org berhak memaksa explaination...ingat la...carila kehidupan yg lebih cerah berbanding menjaga tepi kain org...jangan nanti terkena taik..abes jamban dibakar...karem sing halia "merry diwali~"


ahaaa....camni le gaya kalo aku kalo ade org sebok2 nih...adorable kan...ngahahaha..ko hadee?





...sekian mekaseh, yg original

Oct 23, 2011

~ epi cuti for eberibadeh ~

cuti sem..apedaa kolej buat satu bulan..aritu dh balek..so tanak balek agii..

yeah..dan saya stuck di kelana..tiap2 malam bekubu di oldtown kelana...

twitter...tumblr..blog saya..blog org...tu le peneman setia.... (oh lupe..fesbuk dh di activate..KONTROLversi sesangat)

bbm...ym....pingchat...whassap...tu le penyeri mlm2 sepi ditemani bunyi bas2 tabung haji...

pastu jadi kaki empatsegiempat (foursquare)...sbb nk kalahkn point hero foursquare...n sye bru ada 3 mayor...and and seblas bandges...*bangga dan takkabur*

plan nk jenjalan2 pepuas seblom masuk spital...mesti bosan!!


:: harus muke SEXcited dpt g jenjalan okeh ::



--> ngah siapkan proposal ntok wishlist bupday nanti...hahaha..matileew berangan mcm budak2..well..dh buat saving pon..dari org xkasi bek kite buat sndri...ammirite? haha...









...sekian mekaseh, yg original

Sep 27, 2011

--seponbob--


recently sy dpt soklan yg agak menyentap jiwa...ya..sy tade ilmu bola jiwa dragon ball (siri terjemahan melayu)...sy cuma ada jiwa...

ok berbalik kepada topik tdi yee...(trus tukar set MALAYSIA HARI INI)..cuttttt!!!

ok ok..melalut! soklan berbuyik demikian : kenape eh kaw suke men2?

ok sape sentap?  ~~ *bunyi cengkerik*~~

*tesembam kejab*

okai2...baerbalek kepade kes diatas....sy pon bgi contoh simple...penah tgk Sepanbob? ittew ekzampel yg bernas...bukan beras national okeeeh...tomoi kang!

semua taw hero dier memang pelik..gile2 pastuh ade je hepi ending walopon x berape di mate makdatin2 sekalian...ya..ittewla seponbob...

beliau hanyala rekaan..sometime aku brainstorming tgk citer katon tuuu (cam serius kan? hahaha)
bukan kerana propaganda tpi ade something yg kite lupe..ttg idop dan matlamat~

*AWAS:sy bukan obses ngan sepanbob okey...dont get it wrong*

ape yg sy terpikir dri cerita seponbob:
kaaaaaaaaaaaan~

--> skrg suke plak bodisprey pleboi kaler oren itteeeew...bau still nice even bepelohsakan! tacaye? adekehal? hahaha (:



...sekian mekaseh, yg original
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?