...org dalam

Jun 19, 2012

- replay wednesday -

heyaaa

sbb bosan tgk sesi wordless wednesday yg org buat ala-ala tumblr ituh meh aku buat sesi sendri ohoh! replay wednesday...hari untuk entry pasal yutube sahjeh...since mmg aku suke suki je link kn video yutube ke behlog inih...there yuo go people...REPLAY WEDNESDAY

soneh la entry first pasal repweds aku...meh la melayan..even pon grup neh agak back to few years backward...zaman zaman kegemilangan derg..mase tuh lagi yg indah adalah apa yg ko tepek kt lirik ko..so here you go..antara grup yg aku terjebak suke dgr wlupon aku bukan peminat muzik yg sejati *menari ulik mayang tetibeeh*

but somehow lagu neh is nice...relate to me this few days and foward...tpi neh cover version..antara yg terbaek la yg org laen buat selain artis asal..so dh tade rock sgt tpi diganti ngan gitar yg menggiurkan..and sebab laen plak aku tgk mamat neh mcm si Athium..budak rusia housemate aku yg kiterg ckp "yes" "no" je hari hari...

okay guys...*drumroll*...tadaaaa...

mamat neh Tamiasboi...ade channel kt yutube..korg subscribe la..t dier banjer syed bistro mkn nan..aku kagum dgn jejari dier men gitar...sumpah jeles kejap...anihow cover neh naisee...atleast kurg senak diperut dgr cover version...

oh lupe nak kasitaw..neh lagu dri grup My Chemical Romance..actually tade official vid...so aku pakai la cover neh selain dri vid yutube yg merepek meraban peminat derg aplod..penat aku refresh loding...
okay guys..nak sambung berak...boleh buat drama ni..MISI BERAK 2 MINGGU DI KAMPUNG HALAMAN...



...sekian mekaseh, yg original

4 org ngereco:

[PCL] said...

ade2 saja kamu ni..keh2.

anak cik talip said...

hahaha tibeeh dtg ilham... (:

iKhRam said...

wow
inovasi baru
jom layan.. tp kene cari lirik dulu..

anak cik talip said...

haha sile2...tpi serius laku lgi suke la cover version...lgi terbahek

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?