...org dalam

Jun 24, 2012

= random =

heyaaa...

aku suke amek pic..hatta melalui phone ke takpon kamera yg gedabak gedabak level 3 kali gji bru bley bli satu ituu...sometime aku amek tanpa sbb...sometime aku ase mcm aku nk amek..so end up aku ade byk pic yg aku ase mcm nk delete tpi tasanggop but yet tade function...owh aku hoarder sesangat

so...arineh just nk tempek pic yg aku ase mcm aku nk haplod boleh? so korg bukak mate tuh luas2 sebab aku pon tataw knape aku nk haplod pic pic neh...sambel2 tuh boleh la mengumpat eh..bercerita pasal pic pic iteeew...meh kite layan


neh pic aku amek kt taman sahabat..sorry pic tasantek..sbb snap pakai camera biase je...but view kt sini nice..best kalo nk buat couple bupdey party ke...lepak2 ngan member ala2 aman damai ke...jogging ke takpon berdeting dlm kete..awuuum




pestuu..neh plak disnap kt tasik biru bau yg saheh nya bekas lombong....kalo korg g tgh tasek neh korg leh nampak airnya yg terlalu jernih ngan bekas2 org melombong dedulu kt tasek tuh...kinda keras jugak n penah berlaku eksiden bas sekolah terjunam dlm tasik...n tasek neh tade org mandi manda gumbira sakan sebab kandungan arsenik yg tinggi...

neh plak game bola yg aku minat minat gile n paling reti maen dri super mario yg mudah mati disebabkn kekure iteeeew...so sape aku ckp xminat bola..cume yg kt tv tuh aku mcm xtertarik sgt tpi neh derg mcm ade skill...santek la jugak n super jeles n berharap aku ada skill nk buat move mcmituuu...neh aku nye player dulu..cantek nama yg dipertua tuu..mahal okai..

neh aku xingat dinner ape tpi dibuat kt parkview kelana jaya masa awal2 kehadiran kiterg kt vision college..neh dgn gang senior vision yg sama kkm jugak...beramah mesra katanya..owh n tema mlm tuh black-n-white...ce try carik mane aku...hoho

neh plak kt waterfront aku try amek panoramic pakai nokia lame aku tuuuh...5700 katenye...so skrg nokia  tuh still wujud lagi sejak aku pakai dri tahun 2008 sampai sekarang...still boleh begayut sakan kalo bupday okai...all hail celcom...
neh plak mase aku form 6 kt dpha gapur stampin...mase tuh ade lawatan ke satu sekolah neh..aku pon lupe daaaa...so mase balek tuh kiterg singgah plak kat sini..tempat dier memang cantek ok..air dier jernih...so neh la aku satu masa dlu..super super super sehlim...uhuk!

pestuh neh plak ade satu macam talk pasal photography kt majlis bandaraya kuching selatan...kiterg g reramai even tataw menahu pasal talk tuh..saje dtg tunjuk muke n dapatkn sijil koko *kokurikulum bukan coco...*..penting woooo...same jugak aku suatu mase dulu..awuuum

hai..inih la aku (: ...diambik kat mekdi taipan asenye..masetuh ade exam...so mmg habitat aku kalo da test aku lepak luar study sbb umah mcm x kondusif nk study since ramai..kang study grup katenye jdi borak grup...alamat esok menangis air mata xberlagu nk jawab pekse...

okai..ituuh saje entry me-random-kan petang weekend yg suam suam sbb esok bru elaun huhu ..sekian...selamat bekerja esok (:



...sekian mekaseh, yg original

3 org ngereco:

Nor Zilla said...

opsss. randomly..haha

anak cik talip said...

ideayg random hoho

Awie Omar said...

SISTEM UNDIAN
NTB2 akan menggunakan sistem
undian untuk menyingkirkan peserta
dari permainan.

Anda berada di kedudukan TOP 4
dalam CARTA MINGGUAN episod 12
yang akan dipostkan Khamis ini.

Maka itu...
Anda diminta memilih salah seorang
dari mereka untuk disingkirkan dalam
episod 12 nanti. Mereka berdua berada
di kedudukan tercorot dalam carta

Arjunakirana
Tugasan Imuniti : TIADA
Entri Pilihan : http://arjunakirana.blogspot.com/2012/06/hisap-dada-derma-dara.html

Zamani
Tugasan Imuniti : http://zamani84.blogspot.com/2012/06/blogger-palsu-siapa-tu.html
Entri Pilihan : http://zamani84.blogspot.com/2012/06/sireh-pengganti-paper-mint.html


Umumkan keputusan anda dalam kotak komen
entri NTB2 - Episod 11
sebelum Khamis - 28/6/2012
Terima kasih :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?