...org dalam

Jul 11, 2012

= what if =

heyaaa

xhengat plak arineh dh rabu...mcm biase la ari rabu kite akan berlintas langsung dari yutube dlm segmen tajaan sendri dgn confident iaitu #replaywednesday dgn menyiarkan lagu2 cover yg mcm hebak dari original..tpi still aku minat yg ori okai..sbb video dier lgi mengancam...so arineh aku terpaut plak ngan video cover dri grup yg agak pehmes once upon a time agoooo dari lagu band yg mcm solo...

so neh la video klip dari grup westlife *awwwww...*..grup yg memang pemes gegila abad ke-21 sampai xhengat..tpi memang la..lagu derg pon best best...cume tu la..aku lgi layan lgu Soledad...sbb bekas cikgu kiterg penah nyanyi lgu neh dlm perhimpunan mase beliau nk blah dri sekolah lame aku..sedih gile woo dier nyanyi..siap ngan keyboard lgi...harusla cikgu aku tuh berjiwa seni ye x...

n weslife neh bley plak buat cover ntok lagu daughtry...sepertimana yg korg tataw...aku memang minat giler sore daughtry sbb sore kiterg same ...eh *confident*...ok abaikan...ekceli aku minat daugtry sbb lagu dier best2 ngan lirik yg superb...taade la mcm lagu "goreng-hari" by rebecca itam tuuu...aku boleh bunuh diri kalo terdengar kt memane..horror yg amat

so meh la kite layan lagu daughtry yg di-cover-kn secara over oleh westlife neh...okai sumpah hebat aku puji video neh..ohsem sesangat tpi still official tuh lgi mcm best sbb ade nilai nilai kemanusiaan sket..even lgu neh pon penah jdi lagu soundtrack ntok video pendek pasal masalah kebuluran makanan *bukan intenet ye...* rakyat afrika *kalo xsilap*

so chekidaud...

haaa....kan..mesti korg rindu dendam ngan westlife kn? sorg dh tade...bryan macfadden...dier neh jdi solo dh kot...tpi still sore dier mengaum okai..harap jelly much..aku pon ayan jugak lagu si bryan neh...antara yg terbest korg g kt player lgu bawah seblah kanan behlog neh..tu la yg pling up aku ase...mungkin si brian neh ngah sebok jdik juri kt australia got talent..so westlife tu tolak tepi hoho

okai..neh je la pasal #replaywednesday...korg layan la lagu neh sampai lebam...ingatila saat2 manis korg bercinta wahaha...ekceli kn lagu neh macam pasal org gaduh...so tgk la lirik dier elok-elok yeah...pestu sile la gigih mereplay yutube diatas...t boleh prektis karok hokai...kasi tokey redbox kagum sampai menangis ngan sore emas korg tuh...*genggam mic*
***
Shadows fill an empty heart
As love is fading,
From all the things that we are
But are not saying.
Can we see beyond the scars
And make it to the dawn?

Change the colors of the sky.

And open up to
The ways you made me feel alive,
The ways I loved you.
For all the things that never died,
To make it through the night,

Love will find you.

What about now?

What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late,
What about now?

The sun is breaking in your eyes

To start a new day.
This broken heart can still survive
With a touch of your grace.

Shadows fade into the light.
I am by your side,
Where love will find you.

What about now?

What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love, it never went away?
What if it's lost behind words we could never find?

Baby, before it's too late,
What about now?

Now that we're here,

Now that we've come this far,
Just hold on.
There is nothing to fear,
For I am right beside you.
For all my life,
I am yours.


What about now?

What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?

What about now?

What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late,
Baby, before it's too late,
Baby, before it's too late,
what about now?  
***

sbb tu le aku suke dgr lagu daugtry neh..lirik dier best...pestu ngan gitar dier lgi..awuuum...menetes airmata okai...sampai sini saje weih...t apdet lgi haha...nk tido dh..selamat hari khamis semua...nitey and jumpe lagiiiii *guitar solo*



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?