...org dalam

Jul 8, 2012

+ kaw-kaw +

heyaaaa

aritu kan tibeeeeh la ade org ajak g puchong..kemahen okai jauh puchong tuh siap ber-google map lgi sampai 3 bijik blekbery...gigih nye pasal..ingat ade kenduri kendara ke...ade kenduri bru bsunat ke..ape ape je la berstatuskan kenduri..aku suke je..boley mkn byk muahaha

pestuh slepas beberapa kali tersesat dgn confident *sile tabik kt driver* kiterg pon sampai di destinasi...neh kalo masuk hutan memang 3 hari 3 malam la sesat gayanya..seb bek segalanya hampir berjalan lancar...err aku tataw senanye sbb ttido dri melayan driber ngan pemandu arah yg amatur arituh begado pasal simpang mane nak masuk..dh mcm rombongan cik kiah..tpi kali neh ke puchong

so sesampai je puchong utama terus kiterg carik tesco..ke jusco?...sbb lokasi ditujukt blakang mall tuh sajee...setelah puas di-hon oleh kereta laen sbb bz tgk kiri kanan n bukan depan..kiterg pon tibaaah...owh lupe nk cakap...ekceli kiterg dtg puchong bukan nk buat onar...tpi dtg semata gigih bernafsu naga nak makan burger...kt tempat neh MEDAN SELERA LOKAS MAKANA

ekceli tmpat neh macam foodcourt je since korg boleh mkn steak, mkn lamb chop, mkn pasta, mkn croissant...eh silap tema...kt sini korg leh mkn memacam je...maksud aku malaysian food la...n kat sini jugak ade burger bakar...kat twitter slalu je derg updet ckp mkn kat zam...so turn kiterg plak dtg puchong dgn gigih semata nk merasa burger bakar iteeeew...*ok kantoi niat asal dtg ke puchong*
sesampai je situ memang happening la tmpt tuh...siap ngan play-land ntok bebudak blom akil baligh ngan screen besar semata nk tayang tv3...so kiterg amek port kt kedai neh...KAW-KAW BURGER BAKAR...haaa...name dh mnyelerakan ye kengkawan...harus keyboard korg basah..tadah pliss...so kedai neh masuk je tmpt neh dh jumpe depan mate korg...senang kn? apelagi..serbu la
 
kaw burger bakar neh operasi sebelah mlm dri petang..mase dtg tuh tgk pacik ngan sibuk susun daging...ok daging bakar dier bapak besar ok..mcm nk kasi mkn satu family je...mase tgk tuh pacik tegur, dh order ke belom? peramah tokey kaw burger neh...aku ckp le aku tgk je...sbb xreti nk order..redah je ape yg cam sedap....so far mase tuh xramai sgt org..sbb dh tghmalam...
 
so yg kiterg amek neh cheese burger tpi single taw..n yg neh set ngan sausage...ta ingat sgt brape harga adela dlm belasan ringgit cemtu..derg jual burger je..so air kne cekau dri stall laen...burger dier tersangat tinggi...abnormal dri burger tepi jalan yg laen..asenye carls. jr pon x sebesa neh...neh plak bru single..kalo dabel boleh pengsan nak habeskan...sile jgn tatap lelame
terliur? so memang kne la rase kn cemane burger bakar tuuu...mcm gah je kn name dier...so kitergtry rasa...ok..myb dsebabkn byk sgt order kot...burger dier cam sejuk sket..tpi takpe..tebal n mcm sedap..so nk mkn tuh memang xlepas la mulut unless anda kacukan ukar sawa dimana anda boleh ngan sekali ngan pinggan2 yg ada...so mkn le ngan style cubit cubitan...lambat jugak nk habiskan..naek penat jejari dok cubit2 burger tuh..
 haaa....see? cukup besarkn? kalo hari hari hadap neh boleh kne wat kemo aku kt spital hari hari...so kalo nk mkn tuh kne la sedia perut yg kosong..pestu tgn yg besar n mulut yg gigih mengunyah...kalo anda anda kontrak dgn gym2 berdekatan, atau memiliki sekumpulan six-pax yg sedap katenye...silela pergi jejauh..burger neh hak org yg selera naga cam kiterg, boroi blakang citer muahaha
 
 KAW - KAW BURGER BAKAR

so...sesape dh terliur dri tadi silela dtg cepat sebelum ramadhan tibee...kang susah nk melantak mase puase..ye la..berbuke je dh memaca masuk..kang tade space ntok burger bakar plak..apepon mkn mkn jugak, kesihatan jage..tebal tuuuu...tpi tu la...burger dier boleh tahan la...kalo korg jenis mkn byk mesti korg suke..aku, redah je

okai..sampai sini saje pasal kaw burger bakar..kang ngan aku sekali terliur...kang nk try burger bakar kt wangsa maju plak..eheee....selamat ber-isnin semua!



...sekian mekaseh, yg original

1 org ngereco:

Awie Omar said...

SISTEM UNDIAN
DISEBABKAN PESERTA YANG TINGGAL HANYA 3 ORANG,
MAKA ADA PERUBAHAN UNTUK SISTEM UNDIAN KALI INI.

TAHNIAH! ANDA BERADA DI KEDUDUKAN PERTAMA DALAM
CARTA MINGGUAN EPISOD 15 YANG AKAN DIPOSTKAN
KHAMIS INI.

OLEH ITU, ANDA DIMINTA MEMILIH SALAH SEORANG
DARI MEREKA UNTUK BERSAING BERSAMA ANDA DI
FINAL NANTI (EPISOD 16)

ALLYA SYAHIRAH atau PCL ?

UMUMUKAN KEPUTUSAN ANDA DALAM KOTAK KOMEN
ENTRI BLOGGER 2 - EPISOD 14
sebelum Khamis - 12/7/2012
Sekian. Terima kasih :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?