...org dalam

Jul 19, 2012

= mega-ohsem =

heyaaa

xsedar plak arineh dh khamis...sbb rabu tade plak hapdet pasal #REPWED...so arineh aku nk tayang plak satu bidio yg diculik dgn gahnya dri yutube..yg neh bukan sbb dier cover version ataupon dier pakai ukelele yg mega-nyaring takpon aku rindu zaman kartun dedulu tpi vid yutube neh buat aku kagum dan lalai dgn dunia kejab sampai ilang kepenatan berjimba arineh

neh adela sikit macam lebeh kurang teknik stop-motion tpi tersangat la ohsem derg buat..sgt smooth..ok kamu dan kamu ade studio besar bernaung bawoh recording company yg gah gagah gempita harusla ade vid yutube yg sanggih manggih mcmtuh...tpi takisah...sbb mmg minat le tgk org buat stop-motion dari dedulu lagi...

hanya org yg cukup penyabor *sabooo ajeeelaaaaa..* je boleh buat..kalo mcm aku memang kne kuntau babun le kalo xmenjadik stop-motion ituh...so harusla anda bertapa semata nk meningkatkn level kesabaran pestu try buat satu..kalo urat leher belom tegang..tahniah..anda memang dilahirkn dgn seni stop-motion
okai then..cukup le intro memanjang..moh le kite tgk plak yutube yg dikatekan tdi...sile play dulu..henjoy...kalo nk lagi best silelah layan choki choki barang sekotak dua..nk kasi effect high sket


elok kan? aku kagum jugak tgk video neh...yg kartun tuh xsangat...dh mcm aneh bebeno aku tgk..harap kartun je comey tetapi aneh sesangat mcm buat ngigau siang aje...so jgn tenung lelame..kang jdi 3suku..bahayee...dah nk puase ni...jgn eskep plak sbb beralasankn 3suku..kang kne siku lelaju

aku kagum yg part ade mamat pepocong reramai tuh buat stop-motion tuh..bapak sehmaaaat...ase mcm nk buat jugak tpi tadela memodel yg menurut perintah yg sanggup diulang perilaku sampai memoaskan hati aku..so kensel awal awal...buat gif dri video sajeee lgi senang kot..katenye...pestuh tade device yg sesuai ntok dijadikan kelengkapan ntok kualiti yg terbaek *mohon KRU production pinjamkn kamera secondhand haha*

okai...neh je ntok #repwed kali neh..walupom dh ari khamis haha..sori taw..biasela...ari rabu tuh bizi sket..tatawla nape tpi memang agak bizi la kan..harap dimaafkan...so ari khamis baru nk kne ade entry neh...apepon layan la lagu tuh...sure org ingat korg dgr lagu koboi haha..
apepon nantikan hapdet pasal sunway lagoon bersama student cauncil...banyak pic pic kiterg basah basah..mesti korg suker...okai..aku dh penat...ngantok neh tetelan air kt sunway lagoon tdi..babai sumer



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?