...org dalam

Jul 24, 2012

< kaki kipas sdn. bhd.>

heyaaaa...

waaa...bulan pose cenggini tibeeeh mls nk berentry...suke lagi borak kosong ngan bantal dlm mimpi siang hari...tkut plak kang termengumpat, terbuat kn org tersentap pestu ter-begaduh...maklumla..kite neh manusia biase sajeee...ilmu water bending tak blaja lagih...so amatla takut tercetus segala "ter" yg dsebut tdi...apepon happy 3rd puasa semuaaa *meriam buloh berkumandang*

so arineh nk story sket pasal si kaki kipas..mcm gah plak kalo ditempek sdn. bhd sbb derg neh begerak solo-molo...jrg buat fan-grup sbb alasan kukuh taleh nk kipas sesame sendri...dan juga taleh kongsi org yg dikipas...kang jdi this-means-war plak...so kaki kipas neh ade yg otai ade yg master-pro adeplak yg lihai...so kene tgk bebetul saiz saham kipas derg kalo nk tawu level mane

agaknye ntah korg paham x ape kipas-kipasan yg aku duk sebut neh? alaaa...korg neh puase pon jgn le slow sgt...neh kuat minum ais mase berbuka le niii...haha kipas neh maksud dier mengampu org atasan demi nk menaikkan rating menjadi org terpenting dimata bos selepas jawatan bos itu sendri..so mesti ramai wajah wajah geng sekerja yg terlintas lam pale otak korg ak.a kipas-rian kn? leklok..puase neh ohoo
so kalo nk kenal kipas-kipasan neh korg tgk saje org org yg berstatus bos takpon pangkat besa...sape pling tinggi level konfident hipokrit depan derg neh haaa....itula kipas-rian...semua nk jaga hati boss...kalo belakang bos tadeplak....tawu2 je tumbuh sayap depan boss...untung la ko boss...ade tukang kipas..harusla bulu dade sentiasa kering sbb sejuk dikipas

so kepada kipas-kipasan diluar sana..tolong la...sedarla yg boss itu bukan la penjanji wallet anda tebal sentiasa...yg penting usaha anda yg tidak berbelah bagi untuk bermula dari bawah mcm org lain..ingatla...bila anda tua nanti, kipas-kipasan muda yg lagi utuh dan teror menghayunkn kipas akan menumpaskn anda...
ikhlas dari,
kami yg xpandai mengipas



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?