...org dalam

Jul 27, 2012

= retis gaya taylor =

heyaaaa...

spe xkenal taylor swift? meh aku drift seko seko ngan suzuki swift *lawok hambar*...so arineh replay wednesday pasai dier la yeah...and aku kagum ngan sore si blonde neh sbb sore dier je ngan bawok lagu dier..kalo yg cover version tuh memang suke buat aku menanges hehentak kaki kt dapo...so arineh kite dgr plak dri tylor nyer version sndrik

so far lgu taylor neh kalo korg fan dier mmg mcm sedap...tpi kalo minat ala kekadar mcm aku mmg korg saspek yg hampir sumer lagu dier sameeee sajeeee tiun nye...let say la dlm satu album tuh dier nyanyi lelagu yg panjang pestuh cume potong cecukup 5 menit then bgi tajuk lelaen..gitu buat duit gaya taylor muahaha

and lgu dier simple je..pasal remaja..pasal cinta...so senang je jdik pebret ntok sebulan dua pertama pas hot fm pomot katenye..pestuh terkubur gituu je...tpi somehow bidioklip lagu dier sgt mendalam hokai..sile jelly ngan pengarah bidio tuh..

so arineh meh kite lelayan plak lagu yg xdirelease neh..katenye la..sbb aku tade jumpe yutube official pasl alg neh hanya peminat yg suke skodeng NBC mase taylor release album baru beliau..so perform la lgu neh..org plak dok rakam n dijadikan un-official bidio tpi super-nice...meh lelayan reramai *genggam mic*



aaaa...btw lagu neh tajuk haunted..pasal si taylor neh kire gado ngan pakwe dier sampai pakwe dier nk blah...bukan lari dri umah okai..macam dh tanak kapel ngan taylor..ye la...asal gado trus nk maen giter buat lagu..mungkin pakwe dier bosan jdik pehmes sbb jadi watak jahat dlm lagu kot...so mase pakwe dier blah si taylor neh mereng kejab..adeplak mamat try usha dier tpi still taylor neh setia katenye..so beharap la pakwe dier kembali..tu dier haunted sensorg tuh..
okai..tuh saje sinopsis buatan sendri pasal lagu taylor...tuh aku reka ajeee...bukan yg betoi pon..kalo betoi mungkin kebetulan dan tiada kaitan ngan segala kambing lembu yg dikorban raya tahun lepas...selamat menjalani ibadah berpuasa semua..



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?