...org dalam

Jul 7, 2012

- abah kaw -

heyaaa

waaa....lame gile xjenguk behlog..maklumla sekarang dh berkerjaya haha..neh baru hari ke-4...mcm2dh hal jdik haha...aku pon enjoy je keje situ..katner? kat paradigm..korg dtg je then sebot name aku patpulohpat kali...nescaya aku dtg dri celah celah org ramai..

 
so memang kene buat jadual baru..kne bgun awal pagi semata nk dtg keja...n balek lewat mlm demi nk mencarik rezeki..haaa cemane penatnye cmtu la mak ayah aku dulu carik duit menyara aku...somehow aku happy je keje situ...since makanan dier sedap n staff dier pon friendly...xsemua kot...dulik

so arineh aku trigat plak pasal uncle aku sorg neh penah hampir nk jadik single parent n membela 3 org gegurl yg bru nk up...seriau uncle aku tuh saban kali raya sbb nk kne prepare mende yg girly girlicious giteeew *ok kite is geli geleman*...ingat senang ke nk ganti keje seorg wanita bergelar ibu? so daddy daddy cool kt luar sana hargaila madam besar anda...

pestu aku tertgk plak komik neh...mcm cun je ngan perasaan ketika iteeew..so meh la kite menempek komik plak ntok entry melepaskn rindu kali neh muahahaha

haa....so kepade anak2 gadis diluar sana..hargai la bapak korg...ingat...bapak tu sepatut jdi contoh pakwe korg...sbb biasenye kalo anak laki neh mudah rapat ngan mak...mungkin anak pompuan plak rapat ngan ayah mengikut teori aku... tpi memang la...mse aku prektikal dulo pon mcm sweet je tgk bapak dukung anak..pestu diikuti secara dekat adalah bini yg sarat mengandung..*tepuk dahi lelaju*

even bapak aku sndri pon..mse mak aku tade umah..mmg dier masak...kiterg neh mkn ngan tak je sbb selera bapak aku simple je...bawang merah panggang pon boleh jdi sedap katenye...ade satu ketika tuh bapak aku bedal telur mak aku ntok buat kek...mengamuk org tua sorg tuh tgk menu tghari telo sbb bapak mls masak..kiterg diam je sbb knyg haha

okai..cukup yeah ckp pasal bapak..kepade bapak-bapak yg jdi single parents kat luar tuh...dgr sini...aku, tuannyer behlog neh mentabik-spring kat korg atas sbb naluri ke-bapa-an korg memang kuat..memang anugerah la anak yg dpt korg sebagai bapak..tpi yet aku still beruntung dpt cik talip sebagai bapak yg memang slamber..oyeah..
neh la bapak aku view dri tepi...somehow ada pesamaan sket terutama dri tang rambut dh byk putih..takpe ye bapak..t kite sesame shopping wig...nk hitam bekilat nk kasi hujan sket...apepon thanks sbb jdi bapak yg ohsem....dari dulu,kini dan selamanya...

okai..tuh saje kali neh...dh mcm tanggungjwb berbehlog..mase ntok tido *tarik selimot ketat ketat*



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

[PCL] said...

kaw mmg ank bapak yer incik hasmi....bagus, hargailah mereka selagi masih ade. ..all the best utk kamu.

anak cik talip said...

aaa...PCL pon bapak jugak kn...all the best pde PCL...(:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?