...org dalam

Jul 19, 2012

- terima kasih-a-lot -

heyaaaa

selamat berhari jumaat sumer...waaa...semalam kan ari khamis...episode last NTB season 2 a.k.a Blogger 2 : Fantasy Forest melabuhkan tirai secara resmi...so sebarang pertanyaan akan tidak dilayan dgn confidentnya...sile jgn abaikan notis neh..

so semalam adalah hari yg agak bertuah bagi aku sebab...hoh..maneleh kasitaw dulu..xseprais haha..apepon memang xsangkela sbb aku pon mcm xpercaye je...mungkin rezeki kot...*sile senyom sampai tinge*

and semalam la derg iaitu pihak NTB 2 sedara Awie Omar dan konco-konco jurinya mengumumkan keputusan sape jdik pemenang Blogger 2: Fantasy Forest neh...aku yg baru sampai umah sebelah malamnye tros la bukak behlog beliau..bedebar2 sbb loding tenet lambat hahaha

jeng jeng jeng...ce tgk dlu yutube yg sedara Awie Omar buat neh...play sampai habes taw...sedap lagu dier...



heee....kan? aku pon xsagke...mekaseh weih sbb bagi aku peluang jdi juara plak..rezeki sesangat neh...n yutube neh pon ohsem jugak..*puji sbb byk pic aku hoho*...krdit to sedara Awie Omar yg memang gigih buat yutube neh...ade classy sesangat
so disini nak bagi sekampet penghargaan kepada sedara Awie Omar yg menganjurkan game-based-blog neh..its fun tho...aku enjoy jugak sbb dari game neh aku ade idea nk updet pasal ape sbb somehow susah woo nak carik idea nk hapdet behlog...selain dari tuh aku boleh la tawu cemane perangai2 certain behloggers...terima kaseh sekali lgi sebab invite join game neh..

so far sepanjang game neh memacam la aku tempuh hahaha termasuk terpaksa bli broadband celcom semata nk hapdet behlog kat kampung..adeje cybercafe tpi sumhow aku lgi selesa hapdet dari lappy kecik neh..so aku gune broadband tuh hapdet jugak...kang xpepasal kaye plak tokey cyber..lgipon sbb mase tuh aku cuti agak panjang...

pestuh dari contest neh aku ase mcm behlog aku ade org dtg tgk n komen...walupon sedara Awie Omar hanya komen sedikit tpi lagi banyak komen pasal nk suruh choose nk singkir sape..aku ttp seronok...bukan sbb nk pilih singkir sape tpi sbb ade komen haha..n those yg aku pilih tuh ntok disingkir..mohon maap yeah..aku just follow the game...sbb tuh ade satu episode aku brenti choose org..ase sedih sgt *ehee...*
dan x dilupa jugak...ramai la behloggers yg ohsem aku kenal dan skodeng behlog derg secara pukal sesikit...so aku follow sekali la..kirenye meluas la liputan behloggers yg boleh aku follow...n thanks jugak kepada PaCikLee *special neh* sbb rajen singgah n buat kacau kt bhgian comment dan sebagai seorg yg suke men-support org laen...
okai..ituuh saje pasal NTB 2 a.k.a Blogger 2 : Fantasy Forest neh..apepon aku ttp rindu perasaan berdebar nk tgk entry kalo hari khamis menjelma hahaha...apepon lepas neh gudluck kepade yg join season 3 t...ade kot..kite tanye la sedara Awie sendri eheee...babai sumer..



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

Awie Omar said...

salam... boleh bagi no akaun dan nama
kat mesej box fb aku
https://www.facebook.com/#!/awie.omar.5
okay :) tahniah

anak cik talip said...

bro..fanpage taleh nk msg le..aku tade fb rasmi..aku ade fanpage je..tu pon xreti gune haha...email??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?