...org dalam

Jul 2, 2012

- drama swasta : sepagi di awal sem -

heyaaa...

harineh dsebabkan neelopak ngan anjalina berbayek semula tros aku lupe class arineh jam lapan...boleh x selambe sleeping beauty g dapo membancuh oat...walhal jam dh 7.40 pagi wktu tempatan...mungkin keadaan dirumah pepagi tanpa amukan periuk stim ngan blender amatla aman seaman pelukan ibu..wah

so aku ngan ase tanggungjawab sebagai student yg elok perangai dan sentiasa berdaya saing untuk tidak gagal, menggelupur la berlari ala ala makyong ke toilet...dh siap undress sumer *ade dress kah engkaw?* bru je nk bukak paip tros tersentap...bukan sebab sejuk dan cramps jari kaki..bukan sbb ilham behlog dtg tetibeeeh tetapi lupe plak alat alat mandian raja di zaman silam takde...dlm bilik bawah katil..puuiii
ok skip adegan mandi..kang kene press conference plak org buat statement dlm paper pasal mandi bogey pestu nyanyi ngan piching yg confirm pecah..kang terkontroversi plak..giteeeew..so dh kemas2 tuh turun le bawah..lalu tepi swimming pool..sempat lagi melontar ke manusia beriklim sejuk ngan berenang bagai tade keje pepagi neh..sungguh riak wajah beliau bile tgk aku memicingkn mata gegara silau kecemburuan melimpah2 tepi pool itu
so aku melangkah sambil mengira2 jumlah kereta yg ngah seronok berjimba sakan sebab ngan jam bawah flyover depan kjmc..memang meriah la dgn dentuman hon hon ala2 drebar lori naek minyak kejar deadline...aku pon melangkah berhati hati tkut la kantoi ngan lecture yg aku dtg lambat ke kolej..memang hidup neh kita perlu ada skil berhati hati ye..penting anak2..
kalo kantoi sile lari lelaju
so sampai je ke kolej aku tamasuk plak class..program asalnye nk jumpe cik akak kesayangan kt kolej sbb nk setel hal kunci and amek result yg gempak sesangat harapnye...so sekarang aku melepak je kt library...boleh x? eskep diawal sem sambil ditemani bbm apdet dari grup yg paling mahsyur di alam bbm iaitu "vision college" yg mana ahli aktif hanya 2 org dri 2 org ahli dlm grup tuh *...kaaaan*
so sekarang aku trus nk ase apdet behlog..sekian dari aku..tuan tanah behlog neh yg gigih eskep class sbb lambat sejam...jgn tiru yeah? kang kne warning letter! happy awal sem!



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

Awie Omar said...

SISTEM UNDIAN
NTB2 akan menggunakan sistem undian untuk menyingkirkan peserta
dari permainan.Anda berada di kedudukan TOP 2 dalam CARTA MINGGUAN
episod 14 yang akan dipostkan Khamis ini.

Maka itu... Anda diminta memilih salah seorang dari mereka untuk
disingkirkan dalam episod 14 nanti. Mereka berdua berada
di kedudukan tercorot dalam carta.

PCL
Entri Pilihan :
http://www.pakciklie.com/2012/07/mahalnya-ucapan-terima-kasih.html
http://www.pakciklie.com/2012/07/aku-suka-lagi-suka-bila-dia-belikan.html

Zamani
Entri Pilihan :
http://zamani84.blogspot.com/2012/07/aku-menangis-kerana-kehilangan-kasut.html
http://zamani84.blogspot.com/2012/06/gambar-iklan-kempen-anti-buang-bayi.html

Umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri NTB2 - Episod 13
sebelum Khamis - 5/7/2012
Sekian. Terima kasih :)

Asilah Zainudin said...

well, aku pun spesis lambat masuk kelas esp pagi isnin. dengan selambanya aku text lecturer kata 'sorry sir, I'll be late.dont wait for me ok, XOXOXO'...kamceng kan?kan?kan?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?