...org dalam

Aug 18, 2012

= pengumuman raya xresmi =

heyaaaa

esok dah nak raya..kalo jadila kan...kne la tunggu keputusan malam neh..aku mmg rindu nk dgr pengumuman dari pemegang cop mohor raja raja ape ntah dier sebut...mase tuh kalo kekanak dulu memang ase nk menjerit je sbb esok dah tayah pose n boleh mkn mcm macam sampai pitam

dalam sedar xsedar neh la puasa last ntok tahun neh..so manfaat kn...jgn jadi mcm aku...duk depan lappy kutuk mengutuk dlm beglog sendri...mmg dh lame xbukak lappy neh haha..apepon pasneh pon bz jugak sbb nk buat kek segala..aku kne kontrak buat cheese cake tahun neh...satu baked satu lgi tak..harap menjadi sbb aku gune resipi kakak aku..kalo xjdi aku akan ikat dier kt kosi then suap satu loyang kek tuh kat dier..amekaw sembelit esok


so korg..dah nak raya neh jgn maen mercun..kang org makan kueh gune jar korg plak gune tube..haru taw..pastikan jgn overuse letrik..kang short satu kampung merasa bakar lemang gune pelita..esok pagi hidung abes kene asap pelita...jgn seronok xhengat jugak...esok hari kemenangan..so raikan ngan rasa yg rendah diri dan bersyukur..ingatla yg miskin..buat sedekah bebanyak..kongsikan keceriaan...


aku plak mlm neh bz jahit butang baju sendri..mau xharu stiap kali raya kne buat..mak aku xsuke buat mende tu..leceh n lambat..so sape baju dier special kne la buat sendri..tabah ajelaaa demi raye...pestuh jadi spiderman xbertauliah tolong gantung langsir segala..org umah neh tawu pendek pendek belaka nk jugak langsir tinggi..pestuh tolong setting sofa segala..ni aku mls..kang memacam jumpe kt bwh sofa tuh...mainan la, baju la,anak orang la...eh?

selamat berhari raya...dari aku..tuan behlog neh, incik hasmi secara live dari kampung rangawan, sarawak...kalo ade silap dan salah sepanjang aku berbehlog neh harap maap le..memane korg yg tekujat ngan player aku yg auto play kalo view behlog neh..so harap dimaapkn ye...memane yg pic dier tertempek didada bidang behlog neh pon same gak...korg santek sbb tu aku tempek sini..apepon have fun cuti n berhari raya...nak dtg rumah reroger dulu..tkut aku ntah mane mane...dtg le kalo nak...slm syawal semua!



...sekian mekaseh, yg original

1 org ngereco:

Borneo Coloreng said...

weiiiiiiiii nemiak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?