...org dalam

Aug 21, 2012

= I.N.G.A.T =

heyaaaaa

arineh raya ke-4....standard kalo area kampung org dh start gigih buat kenduri...kenduri kawen baru la..kenduri sunat kali ke-2 la...kenduri lembu bru beranak la..so open house dh tade n start la memasing kne kontrak cabut bulu ayam takpon masak lauk takpon jadi walimatul urus takpon jadi tetamo dtg makn pestu blah ngan perot knyag...camtu la suasana kampung...suke plak ko kawen mase raye ni kan...meriah meriah

so aku plak duk jage rumah sbb mmg malas nk turun kenduri kendara sbb mmg mls aku nk jwb soklan org ramai duk tanye aku anak sape...dh mcm press conference bru memang emas kt london eh?...nak kate aku g buat pestik sejeri tade plak...nk kate suntik kolegen tade plak...apetah lgi vitamin C memang aku xtelan...so agak aneh kalo rakyat jelata sampai xkenal aku *merajuk tepi tangga*
so arineh mcm biase disebabkan ari rabu meh la kite ke udara sbb kne tempek satu lgu dri yutube arineh sbb #replaywednesday waaah kelasss katekaw...berangan duduk konti edar rancangan sndri plak...apepon meh la mlayan lagu neh...lirik dier xle seberapa...motip lagu tuh pon same sesuam kuku...tpi aku suke musik dier..ntah apela aku merepek kn...tpi aku suke dgr..tu je...

so korg...layankn aje...bukan kne bayar pon..hahaha
huu..happy ending kn? tpi tu la..overall lgu neh ttg org yg tertindas katenye...so beringat la sape yg tertindas...ade je org akan bekap korg..sape yg menindas tuh..jage korg..kiterg dtg bawak buluh lemang..eh parangla..so kne beringat...ke nak aku nyanyi dulu?..."ingat ingat itu remember, jgn lupa itu dont forget...bla bla bla ok aku lupe" ni lagu pengangkap adek aku...hari hari dier nyanyi...kecewa skejap aku ngan idop
okai..itu saje...aku nk sambung besenam jap...senam perut nk buat one pack...baru gagah nk belaga perut t...ni mmg sukan kegemaran ramai pas raya..selepas muntah semperit berpasukan...menggigit lemang solo dan check darah tinggi di hospital sbb overdose kueh raya...apepon memandu leklok...jgn mabuk ribena pestu memandu..kang abes pasar tani org korg langgar..pkai publik sudah

selamat berhari raya semua *effect firework sedas dua*



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?