...org dalam

Aug 28, 2012

= habang hangkasa =

heyaaaa

walawei...mesti korg dh tawu pasal kematian seorg angkasawan dunia yg pemes gile *sabtu lepas* pasal dier la manusia pertama jejak kaki ke bulan...aku xle kagum sgt sbb sometime ada benda yg kekal indah tanpa perlu kita sentuh...so dri situ la org tawu yg bulan tuh bukan licin dan indah mcm purnama kekdahnye...so pasangan bercinta tayah la mention bulan lagi okai..so very romeo juliet nyer skrip...puitis okai arineh

so arineh meh la aku dedicate kan satu lagu khusus ntok beliau bersempena #repwed kan...harusla sbb name beliau la antara nama yg terawal aku kenal mase bukak buku sains..somehow ade jugak mangkut tingkat kt luar tuh boleh tataw plak mane satu neil amstrong ngan neil patrick harris...ha...cm familiar kn mamat patrick neh? alaa...dier la yg blakon "how i met your mother" tuh...sitcom yg kopipes "friends" haaaaa...gurau jah..jgn sentap...siku kang

so jgn tersilap wish R.I.P...patrick tu idop segar bugar lgi ngan laki dier okai...waaa laki? g la check sndri hahaha..so far meh la layan lgi neh..dri simple plan...mcm cun plak kn..but somehow videoklip dier sesangat la ohsem...sebaik aku bukan bercita cita nk jadi habang hangkasawan katenye...so kite kite yg xmampo ni sile la berangan lelaju..apepon meh layan...

see....simple plan sume lagu best best..dri zaman aku bru nk up..eh akil baligh la...so far mkin derg jdi dewasa nih harusla buat lgu yg bermoral sket..tpi still vokalis menten mcm dedulo..tabik sepering simple plan...semoga korg buat music dan bukannya mcm lgu retis-sekadar-nk-pemes yg tgk trending sekarang *campak konkrit*
berbalek kepada neil amstrong ni...byk jugak rumour pasal idop dier..pling gah pasal dier memeluk islam pas dgr azan kt bulan...aku dedulu penah dgr citer nih tpi mls nk komen..ye la..dulu intenet mana ade lgi..lambat okai nk receive info ngan gosip berguna ok..apetah lgi blog tumblr ngan blog-gosip-yg-pemes-pasal-artis-cerai-berai segala...so far bende ni disangkal neil sndri mase dtg malaysia dulo...ha..so sape la yg g bebohong kt aku dulu? adeeh adeeeh..
apepon beliau dh tade..so kite yg hidop neh teruskan perjuangan...jadila ape yg ko nak..rebut segala peluang..jatuh sebanyak mungkin..sbb kalo ko dh berjaya t tade ape yg ko sesali sbb ko dh cube semuanya..btw salam syawal semua...jom puasa 6 weih...babai *sambung makan tart nenas mbr*



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?