...org dalam

Apr 6, 2012

- hunger game -

heyaaaaa....

internet bru sambung balik n aku plak bru bertenaga okehhh *effect bunyik kuda meraung chorus*

okeh2...amek jap mood membelog

baidewei..aku bukanla kaki wayang tpi ntah cemane bley terjebak nk tgk citer neh...

neway..taun lepas citer kemahen beriklankn yg gempak2..tpi bile part citer hampeeeeh kelaut..contoh terhangat...Chronicle...

makaai....iklan kemahen gempak...ok boleh ckp la konsep pengarah pilem tu buat memang diluar kebiasaan..teknik camera ok cume sometime ade babak yg memerlukan screen anda terang n super HD tpi hnya dirakam mcm webcame lappy free aku neh..

sedih ok...

cerita pon xkuat..cume kesah bebudak 3 org..then..mcm kne brainstorming penonton plak..silap wo..dlm wayang kite nk gatai2..bkn nk brainstorming mcm nk test SPM *facepalm tanda kecewa*...

okeeeh okeeeeh....back to the story....



neh la...gempak kn...

citer dier pasal bebudak kne pilih secara undian...rawak la katenye...

ohmse tu dunia moden..siap ade touchscreen ngan fesyen pelik2..ok moden tipikal...kelas kau jaaah hahaha

n overall wlupon citer first sekuel kn..hambar sgt..mati2 le aku ingat si heroin tu g memberontak ke ape ke...ye la..dh le g bunoh2 anak org..xstress ke? hahaha...


tpi babak agak menyentap tu mse budak pompuan yg baek ngan heroin tu mati la..siap buat mini funeral bagai...bagi2 bunga...sedih ok...

pestu start balek epilog derg bebunohan sesame sendri...mooteeeep?

pestu ending balek camtu je...amboih...

ps: harap citer pasneh hangat la sket..hambar sgt citer tu..motep nk lariskan buku letuuuuu...





...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?