...org dalam

Apr 22, 2012

: entry yg tibeeeeh :

heyaaa....

test2 cenggini la mcm2 idea nak hapdet behlog...*campak konkrit tanda protes*


aaah...mase nk test kn korg sesuke sesiku la selak2 buku...stadi katenye tpi haroooom dlm test meniru...itu la dinamakan planning to sukses!


so aku pon selak menyelak la buku...


but..satu masalah kn kalo selak2 buku sambel tgn korg pegang pen la, pegang cekidis ke, pegang mouse la, pegang member sebelah ke...eh...


pestu mesti page yg korg bace hilang kan sbb tertutup secara sengaja..tak ke jibai tu? jenjibai kan *mencarut*


so ngan perasaan marah aku terus gugle carik jawapan...tpi opkos g ketuk dulu sape kcau ake stadi tdi hahaha...


n aku terjumpe video neh..ohmaiself! xsangke ade lagi manusia briliant idop lagi n create mende neh...


neh video nyer...sile layan...




ok nak sambung stadi...babai...



...sekian mekaseh, yg original

3 org ngereco:

iampopo said...

sempat lagi update blog??

multitasking sungguh ney..*pegang rotan*
dh siap study2...
gudluck esok!buat yg terbayekk

Awie Omar said...

TERIMA KASIH sebab sudi nak sertai NEXT TOP BLOGGER 2. Anda dah pun terpilih sebagai 16 PESERTA musim ini. Nickname anda dalam segmen itu nanti adalah : anak cik talip (Jika mahu tukar nama lain bagitahu sebelum 27/5/12)

anak cik talip said...

hoho..thanks tho...takpe..stay je ngan name tuh..hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?