...org dalam

Apr 19, 2012

+ miserable me +


heyaaa...

skrg neh baru siap esaiment cik borhan ( actually nama betul beliau is incik bohari..)..tpi cik bohari dh lame tinggalkan kolej..ade kes rupenyer..alahai..mcm2 la kolej tuh..kecik tpi compact ngan cerita2 panas..

so esok nk kne submit ngan cik taju...ape lgi..aritu dh mintak green light anta lambat..bgus le mlm neh bru nk rush mcm xckup tanah siapkan esaimen dier..

n now dh siap tibeeeh plak down sbb minggu depan ade lgi test..alahai..ketatnye...
n lots of thing berselerak lam pale otak..hahaha...

n now ngah gelodek nk tgk mubi dlm hardisk sket..lame x menjamu mate ngan cite omputih..asek layan drama tv  je..penat jugak aku tgk..asek citer org kaye..pestu cinta pestu hal anak...same je ramuannye..

aaaa...anyhow..minggu depan nk g mid nk beli anak ikan...sengaje nk membela sbb mcm dh ilang nilai2 kemanusiaan dlm diri ni..asek ngadap lappy ngan tv je...kne tgk makhluk bernyawa mcm ikan selain dri manusia...huuu...



okeh..mule berangankn mkn2 ngan binatang buas
 n also nk decrease addiction to internet..sumpah kalo sehari x online memang bohong le...


but sometime aku memang seorg yg miserable...so kalo satu ari tgk aku mcmtu..jgn le sentuh yeh..kang mengaum plak..bkan selalu..jenjarang je..

n tetap la nk beli ikan tuh...nk bele..pastu dh gemok t bolehla mkn...hah gituuu...



...sekian mekaseh, yg original

3 org ngereco:

iampopo said...

nk juga ikan bley?:D
hehehe...eh..nk ikut laaa

anak cik talip said...

hahaha

iampopo said...

jgn beli yg mahal2...
beli yg murah2 je...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?