...org dalam

Apr 17, 2012

= entry ntok emak =

heyaaaa

ape bikin? tadikan...pas class ikut la macik2 neh jenjalan di sunway..tu pon setuju pas kne sogok ngan sejumlah wang yg dirahsiakan bagi memudahkan urusan pemabayaran...

 program cume nk ke sunway...ala...shopping mall paling pehmes student vision sbb paling dekat...lame gak xkesitu senanye...*dan dan je ayat..minggu lepas bru pegi..lalalala~*

lupe letuuuu..aritu dtg g delicious...red velvet boooh!
mase lalu lalang dlm jusco tu kiterg teserempak la ngan sepohon kayu...neh bukan sepohon kayu daun nya rimbun tu okeeh...neh sepohon kayu dihari ibu *ok name dh xmenahan*

okeh..mase first tgk tu ase mcm sentap...sbb segan nk tulis something then taruk kt pokok tu...pestu letak jugak la something hahaha...seriusly neh la first time buat mende neh..tpi tu la..cm seronok plak..harusleee amek gambar jdik bahan bukti...sape yg nk buat jugak ade lagi kot kt jusco..level mne xingat le...

kan..
huhuhu...rupenye aritu ari ibu..lupe plak nk ckp..btw..kepada Pn. Hamimah Binti Adey...dgr sini anakmu berkata ;


" terima kaseh sbb lahirkan sy yg suke menghuru-harakan zaman kecik2 diri 
sendiri sampai mak pun jenuh melayan kerenah budak montey yg super riang ( bukan 
supering okeh )...thanks sbb masakkan sy megi mase sye demam,sikatkn rambut sy 
mase sy kecik, kenalkan sy dekat semua cikgu kt sekolah rendah, jadi cikgu english sy yg
 pertama, penyokong pertama masa sy jdik wakil kt sekolah, tukang masak terhebat, 
tukang leter terkemuka, tukang kejutkan pepagi sbb nk paksa bekpast sekali, pengaruh
 kuat sy jdi tukang masak jugak, kaki komen air tgn sy, ustazah rasmi sy dari kecik, org yg mengajar sy tajwid dgn rotan, org yg bangga dgn keputusan UPSR sy, org yg mengajar
 sy jgn baling duit syiling, org yg terakhir tawu sekiranya ade masalah, dia yg menasihat 
secara halus dimeja mkn, dia yg xkenal erti penat demi kiterg semua...
dia la mak saya yg hebat dan cantik "


meh...aku tujukan lagu neh ntok semua emak2 dan mereka2 yg bakal begelar emak termasuk lecture kiterg yg bakal menjadik bapak yg ohsem & macho katenye...*oh~ sy terlupa*

estranged : itu kamu

p/s : bilekah kali terakhir anda mensyium tgn mak anda? bile? bile?



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

iampopo said...

redvelvet?pavlova?
buuuyahhhhh~
epi mak day to my mum too!!
mak hamimah bila nk buatkn sy pulak megi sup+kek batik (._.)"
hahaha...
*pokok tue sampai bila ada?*

anak cik talip said...

buuuuu...sebok jugak dier~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?