...org dalam

Apr 9, 2012

- cookie monsta part 2 -

heyaaaa....

mlm smlm ade ABPBH..kepada pemenang leklok..kang anugerah kne tarek balek sebab silap kire hohoho

tapi aku xlyan...sbb dh masuk musim bz...*waah..tiap kali entry baru mestikah kau ckp bz? haha*

mesti la...pasneh ade orientasi junior..n opkos..ade broga hiking...hohohoyeeeeaaaah...

wlupon dh seminggu bagai zombie kne kerah tenage kn...dgr je ade hikin trus seronok *goyang2 ekor*

aaaaah...ok..cerita asal entry neh...aritu kn ade foodfair...aaa..pic blon update lgih..t la tempek bgi tatapan semua..waaah gituuu..adeke? hahaha

so aku tpkir nk wat cheese cake...ye la..just for fun..saje nk sapot ektiviti sndri kn? so aritu masalah nye kraker yg digunapakai dlm resipinye tade dijual kt selangor neh...

so aku ngan selambe bijaknye call la mak datin n setiausaha beliau merangkap kakak kandung sendri..

lgi selambe suh derg bli n poskan ke sni haha..*iklan hero mestila pandai berfikir*

n aritu dtg la kraker iteeeew...awal pgi ok brader posmen ketuk pintu umah siap bgi salam..neh je la kemudahan awam yg paling bersopan santun agaknye..good job brader posemen..lab u!

yeah...siap balut mcm besdey present dh..kretip la sangaaaat
apelagi...trus bukak ondespot...

yay...dpt sudaaa...
aaaaa...dlm tu jugak ade kek batik..so aku bwk g class..mkn kt sane t sbb xsempat...

so untungla sape ade merase kek mak aku buat okey...xselalu tu..resipi asli lagi...

so siap le kumpul bebahan nk buat cheese cake itu...*iron apron ironchef*

yunggu la entry pasal cheesecake tu eh hahaha..mls neh..sbb ptg neh ujan2 lebat2 sedap2 ntok tido bepelok...eh...*pelok bantal ketat2*

anyhow...sy syng mak sy sungguh-sungguh...



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?