...org dalam

Apr 13, 2012

- under construction -

heyaaaa...

weekend dtg lgi..ape slogaaan? kiterr sukeerr...eh silap!! kiterrr enjooooooi *genggam sunsilk kaler pink*

okeh gegeh jugak nk carik pic hahaha

hoh! enjoi tengku-rak dier...esok (ahad) kne wat potluck ntok para2 junior..okeh..boleh dikira untung la wahai korg junior sbb ade proper orientation n kiterg akan buat yg kaw2 boring n maha skema...

so dlm plan mcm2 le derg nk buat btok student bru..but still..naek broga tu memang menggoda okeh...*iron kasut hiking..ade?*

so actually nk uplod pic mase college week arituh..so kne delay sket atas sebab2 kurang rasmi seperti berikut

#1 sy maha malas...mcm mls memang xmenahan mlsnye..
#2 pic tu semua gune dslr...so ngan 3mb satu keping..boleh berapi lappy aku kalo uplod (ok total ntok 5 hari tu dh mkn 5 gb storage taw...gile photogenic budak vision neh semua)
#3 sama seperti alasan diatas..kne asing muke paling photogenic,muke paling byk candid..ngan muke paling byk kne snap *ok sentap sbb tukang gmbar tade kne snap hahaha*
#4 n kne layan mak datin2 yg demand nk pic derg awal2..mentang2 la betugas jdi photographer xresmi kn...aritu semua la pakat nk ambek pic mcm jalan2 bersukaria di zoo negara *load shotgun*

kaan...standard alasan..sile terime..

muke sadis menunggu alasan seterusnya
 so sekarang on duty ngah comprese kn pic tu semua..kang menggelupur lappy free *sumpah free...kiter suker kiter suker* kesayangan aku neh...ala mucuk2...

n pasneh kalo ade sape2 tnye *mode sore garau* "mane pic saye yg cantek2 aritu??"
jawab je ngan sore super garau " amek kat behlog i *campak link behlog kt derg *"

okai...pepon selamat berhujung minggu..pegila ngedate ke..jln2 cri pasal ke..jgn duk umah je..cahw chinci~ *pecut naek kuda bwk lappy*



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

iampopo said...

hai abg..sy student baru..menu potluck apa? mihmihmih

anak cik talip said...

dan2 jeeee..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?