...org dalam

Apr 7, 2012

- mirror mirror -

heyaaaa....

sempena weekend yg ceria inih...disebalik kes ujan lebat ptg tdi dh mcm nk tecabut kuku sbb sejuk...meh layan credits dri pilem bru di panggung sekarang..


mirror mirror


hahahaha


ok serius mcm...*speechless*

overall citer dier pasal princess tu je..wlupon queen tu take over the whole story kn...tpi tu la..kretip pengarah neh buat twist..cume adele part tu mcm lepas2 je skema lawak dier..




okeh..neh ratu dier...nak jadi jahat pon suam2 kuku sebab inesen sgt haha
xfail..tpi myb sbb penonton dh kagum ngan twist citer neh sampaikn jln citer jdi satu class yg memerlukan konsentrasi...ok sumpah merapu..

try tgk..xrugi dowh...apepon...intro citer neh memang terbahek..kalo ade 3d memang superb...sbb intro dier pkai doll ntok gntikan watak...memang mcm fairytale la...

n watak princess tooooo naive...mcm memang dh ditakdirkn watak dier kene buli..so bile dier fight back nampak sgt pengarah mcm back-up mase buat skrip...


neh princes...anda dpt cam dier spjg muvie melalui kening tu..trademark ok

penjahat pon tibeeeeh kalah cemtu mcm kalah pilihanraya...cume tadde baling2 kosi la yeh...

n...yg 7 dwarf tu xmenahan ok...serius derg kemahen seram sebab memasing bajet perompak dlm hutan kan..

xingat name derg tpi serius la..derg sesangat comey ngan kaki tinggi tu

hero plak ntah hape2la pangai dier..lawan 7 dwarf tu pon boleh kantoi..siap kene curik baju due kali lagi haha...seb bek body hot..kalo x memang muntah hijau queen tu hahaha...
neh abg hero...
ok le...cume tang part princess kontrol ayu tu je xmenahan...ala...tawu le camera kat awok..jgn kontrol cun hahaha...

overall jln citer agak slow..my sbb citer tu mase salji kot...n most of all sgt la fairy tale sbb rakyat sentiasa menari n menyanyi..hahaha

pepon sile lah enjoy yeah dipawagam berdekatannn...*pecut kuda*



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?