...org dalam

Mar 21, 2012

- internet breakdown -

heyaaa...

sungguh tabest tade tenet...ase mcm duk gua *toreh2 dinding gune arang*

ntah cemane plak bley rosak modem tu..mentang2 pasneh nk pindah kn..dh la rodtax...eh warranty mati bulan lepas..haduuiii..planning sgt

n nk dijadikan citer arini plak elaun masuk...planning sgt no.2

..dh le ku nk gune duit byk bulan neh..

apekan daya...redha sudeeeh *ujian ujiaaan*
aaa...petang neh g usha la kt tmpoint..seb bek depan umah je..haha..



...sekian mekaseh, yg original

5 org ngereco:

NUke_Rude said...

betul..

bila internet down.

mood pun down..

Awie Omar said...

Assalamualaikum / selamat sejahtera. Jutaan terima kasih kerana sudi follow blog AWIE OMAR. Saya juga dengan senang hati follow blog saudara yang amat menarik perhatian ini. NEXT TOP BLOGGER musim 1 – segmen terpanas di dalam blog AWIE OMAR sudah sampai ke peringkat final. Akan menyusul selepas itu NEXT TOP BLOGGER musim 2 pula. Niat sebenarnya nak pelawa saudara untuk menyertainya. Harap sudilah turut serta. Kalau sudi nak jadi peserta - maklumkan saja di ruang komen entri saudara di sini (saya akan tengok balik) atau komen saja di blog saya.

Saya hormati segala keputusan. Jika kurang berminat dan tidak mahu menyertainya pun tidak mengapa. Maklumkan saja macam tadi jugak ATAU jika mesej ini tidak dibalas oleh saudara selepas 2 hari mesej ini di kirim - saya akan anggap saudara tidak mahu menyertainya. Apapun terima kasih kerana sudi habiskan baca pesanan ini.

Jika ingin tahu maklumat lanjut tentang segmen ini, saudara boleh tengok segmen : NEXT TOP BLOGGER di dalam blog AWIE OMAR.
http://awieomar.blogspot.com/2012/03/next-top-blogger-1-episod-13.html

anak cik talip said...

@NUke_Rude : aaaaa.....tawu takpe hahaha
@Awie Omar : wassalam...formal tu...tapew2..mekaseh sbb sudi conteng2 kt sini..btw...brminat nk pollow gak segmen anjuran u tu..ok? thanks anyway (:

Awie Omar said...

jadinya... nak ke tak nak? hehehe nak confirm lagi sekali.

anak cik talip said...

count me in :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?