...org dalam

Mar 10, 2012

= depressed =

heyaaaa...entry inih adalah bertemakan "to whom it may concern..." mcm yg aku suker wat kt fb dulo...suke? sukeeeer...kite suker kite suker....

awok...sile la usha sendri ye..mls yg amat mlm ni..gittuuuuh...



kaaaaan...bidio klip je...*pura2 sambung study*

depressed? saje propa...lme x mencarik perhatian..maklumla..manusia humble..org duk kutuk2 duk pitnah2 adeee haaaku kessaaaaah?

tpi kn...lately aku tibeeeh mencik makhluk sekor neh...bukan nk ckp aku bgus tpi seriusly..ape derg satu bangsa mcm itu? ini bukan ckp kosong..korg tataw tpi memang aku byk jumpe org cmtu...

untungla kan...alhamdulillah sgt derg tu "hot2 stuff"...sgt laku even tade sale...sume2 yg tade akai pjg mesti borong..dh karang kne reti la nk mengadu la...nk sedih2 la...burgima kn? *telan panadol*

n ni pon aku da jumpa sekor...hayooo...xpupus2 lagi rupenye..ape fogging dh xberkesan ke skrg? aku seriusly fed up...

n tang mencarik perhatian tu la xmenahan..seriusly..kalo nk menarik perhatian pun jgn la nampak sgt..wat2 inesen...tawu la awok tu santek kaaaaaan...*campak konkrit*

so..sape2 yg dekat2 derg2 ni aku pakej bencikan skali hahaha...adeee aku dulik? yg korg g bengap sgt nape? n kalo dh bermasalah t jgn ngengade hulur muka kt aku..aku hulur siku kang...

*pasang ketayap*

astaghfirullah hal aziiim....syaitan nirojim kuat sungguh mlm neh...*usap dada*

babai..sekian saja kesah hati mlm neh..saje je huaahahahaha..



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

Nik said...

aiyoyai stress bebeno nmpak. ahaiks

anak cik talip said...

haha..sape xstress..masuk2 sem ni bru je nk senang-lenang tibeeeh test2 melambak2 hahaha aku joget lambak jugaka karang~ hohohoi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?