...org dalam

Mar 11, 2012

- woman in black -

aih...harry potter? bukaaaan
heyaa....

sape dh tgk citer neh? mampus le kene tibai sbb tnye soklan bonus..citer dh lame kuar koaaaan...rugi xtgk...

layan la jugak citer neh sbb aritu tibeeeh nk ke sunway sbb nk tgk mubi ngan 2 org princess yg mabeles hot level xhengat...serius tipu hahahaha...
menyempat kacau brader popcorn..
 asalnye sje la kn nk tgk2 genre seram sbb nk trun jeram weekend itu..ye la..nk timbulkan mood sket..sekadar tgk paranormal activity x sgt..sumpah xseram mubi tu..hahaha

citer neh agak la saspe sbb muzik dier kaw2 kuat time2 babak saspen kemunculan women in balck itu...mungkin pompuan tu minat rock..sbb tu asal muncul je satu stage begegar...hebak xhebak..ko hadeee?

ade fews things yg best pasal citer ni...

#1 ala2 british jamam dulo2..ade ketapi kayu...perkampungan lama..umah batu..suram...hening..pergh...memang tmpt "dier" bertandang le tuu mode nye
#2 "harry potter" nih bukan citer harry potter..degil kang cili baru tawu...tpi dier blakon ok la lam citer seram ni...seb bek xpakai cermin mata..kalo x memang aku tunggu je dier wat magik2 sket..
#3 umah tmpt derg blakon tu...Eel Marsh namenye..umah agam tu yg bestnye siap ade pathway yg tenggelam kalo air pasang..creepy enuf? hohoho

eel marsh.best kn ade umah besar
#4 budak yg blakon jadik anak harry potter tu...seriuslu sungguh adorable..untungla awok tu british kan..untung la untungla..
inih budaknya
haha...actually nk tgk "this means war" tpi xjdi sbb goldclass katenye..merase sentap jap but dh tgk jugak citer tu..gile best ok...xmenahan part derg berdua tu kutuk mengutuk pasal "tgn kecik" n "british" hahahahaha...

okes memang kecoh la tgk nganmacik berdua ni..maklumla mudah terkujat walaupun dh kaver muka dri screen...tu la tdi dh ckp..music je dh bikin saspen haha...okai..itu sajeeeeeh...



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

Awie Omar said...

tq sebab folo blog aku. baru folo sini :)

anak cik talip said...

owh okok..welkam..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?