...org dalam

Mar 17, 2012

- cookie monsta part 1 -

heyaaa....

sepertimana semua penghuni vision tau yag awal april ade aktiviti kt kolej..so aku handle la food fair iteeeew...kite suker kiter suker...

over mamat ni..ketuk kang..
sape2 yg free aritu meh la dtg ke vision...bley tgk2 kolej kiterg yg anggun dan molek hahahaha...

secara xlangsung *markah bm fullmark* nk jugek berbisnes aritu kn...so sape2 je nk jual food ala2 dessert meh la hantar kt booth student council...haha...

so masalahnye sekarang ktner nk carik craker nih??  sile klik "maok tauk agik kah?" untuk keterangan lanjut hohoho...

mbr ckp kt smenanjung tade jual...kt swak je ade..takan la aku nk bkayuh balek? oh noeeeesss!!! *jatuh gaung*

tdipon g giant ngah jenjalan lengang2 kangkung ( oh baidewei heaven sgt la ari ahad kalo g giant sbb byk gile tester..durian je aku blom tgk org buat tester hahaha )

tade jugak..nk je nanges hentak2 kaki marahkn manager derg tade jual craker yg murah tuuu...timkaiiiaaaa...

dh la kalo tade craker tu mane nk menjadik *padahal neh first time..tawu2 je*

n dh namepon kaki cheese cake kan..mesti la nk try...ade gak tnye mbr ktsini..siap suggest mark n spencer..hayooo...kelangit la bajet aku kalo cmnih haha...

n ntok resipi kek tu..korg leh refer kt blog encik payed...aku first time merase kek nih mase raye aritu..haruslaa tuan umah show off kn...siap ngan muke2 skalidier buat..seb bek dpt merase kek..kalo x hahaha...taun lepas puding karamel...merase kejang glukose blebihan kt perut...

nih link entry tsebot...sile komen kaw2...dier suke glamer2 ni haha...

 resipi kek lapis cheese encik payed yang sedap memukau

dibawah ni adalah bentuk craker itu...skala 1:2...bukan skala ritcher ok..blum gempa lgi..kalo xdpt sblum end of aril memang aku gempar sensorg haha...


penah nampak x? sape2 nampak sile2 sudikan tingalkn komen haha..tolong2 sgt ni..t banjer cheese cake okai..serius hohoho... 



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

ismanor_iena said...

mcm penah ngga jak ctok, tp xegt cney kaa.. hahaha.. da cek kt speedmart yo??

anak cik talip said...

speedmart..japgik ngecek..mudahan ada..dh mati kutu nk ncarik haha..nk ngirum dari sinun jauh gilak..lak ancor alu sekpat dipakei molah kueh hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?