...org dalam

Mar 19, 2012

- test-hot air-lapa-

heyaaa....

esok nk test..tibeeeeh lapar...mesti otak over process ni *terus hapdet belog*

hapdet sambey kunyah jagung..satgi penuh la toilet ngan indigestive corny stool hahaha
btw geram plak tgk mbr sekor neh bragging pasal hot baloon aritu...untungla korg pergi..untungla...untungla *tiup2 belon blakang pintu*


ahhh....pic ni ducilok dri webpage official dier..mintak oi sket ha
aaa...taun lepas pergi pon ujan..sadis giler sbb belon lambat naek..cemane tu..? buat event musim ujan..siapnye abes pdg kt situ becak...seb bek temakul xtimbul...*batu belah batu betangkup background music*

kalo x dh bley camwhore sensorg...haihh~ *mengeluh kt tangge*

ok..tutup kes plak pasal hot air baloon...ni ngah study nk test..esok test cik mohan lgi kali kedua..perrghhh..gigih lect aku sorg neh buat test...lam class pon gigih gak ngajar..aku iyeekan aje..

tpi tulah..penat gelodek2 notes kt tenet *eh notes la sgt..kaaan*
buku notes contrast media..tulisan mcm cakar naga..
sbb dlm bku pon len dpt..sbgai student yg average *sumpah subjek ni susah sket* kne la extra sket...neh bukan prektikal dimana korg bley mengampu org kuat department semate2  nk dipuji mase last day prektikal...owwhh..sape eh? hahahahahahahaha

sbb tu la sem nih nekad nk duk depan *since mate pun dh makin rabun*

bley usha2 lecture mintak ilmu lebih haha..

but apepon..minggu neh byk yg berlaku..but its too personal ngan mcm xngam ngan suasana belog inih..hoho...

n still menunggu hapdet pasal food fair 3 mnggu dari sekarang *betui ka*...ntah knape la presiden club belom contact lgi nk confirm derg nk jual ape..dh la aku nih nk buat poster lagik...

apedaa...bukan susah pon bukak booth..kolej dh bagik bajet seratus setiap booth *kalo xsilap la*..tinggal nk jual apeje..kalo aku..neh la mase nk crik poket money..

owh lupe..kolej tu anak org kaye je ramai huuu...mne sanggup nk bejua *aku jual cheesecake aritu..nk merase dtg la...hehehe*

cara2 mkn makanan ringan..pestu perut plak jdi berat hahaha
in becoming week pon bz...mase ni la aku memerlukan model ntok photoshoot..eh silap...nk perlukan tenaga extra sbb nk pindah...eh pindah? jeng jeng jeng...*pecut lari gune unicorn*

--> lame xtempek #brotips...huuuh! pemalas nye ko has...*mencebik depan cermin sejam tanda protes*



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?