...org dalam

Mar 8, 2012

- sape2 je la pon -

heyaaaa...ampunn...bosan minggu neh..asek ngadap design2..dh la tgn bekarat nk buat design...design poster la design flyers la design coupon la...

owh lupe nk mention..sape ade kt kelana leh dtg koleh kiterg pada 5 ariblan..ade food fair (insyallah..semoga dpt khemah so dpt la buat kt depan kolej instead dlm building...cikcur boleeey?)

aritu ade la stall jual food yg aku sndri xpasti ape ntah (sdgkn aku jdik MOD) adesss...

pepon sape buat hal tanak bgi coop memang aku chilli2kn mulut dier mse tido...jgn nk buat onar kalo aku in charge hahaha...ganas uoolls *libas2 parang*

owh berbalek kes coupon iteeew...aku gune paint je haha..redah je..lantak la org  nk ckp ape..naisee what aku buat...map pon aku lukis gune paint sajeeeh...sape tataw mne vision meh la belek2 map nih...kne cast spell dlu...sebut kuat2 *reveeeeaaaaaallllll!!!!!*
 hahaha...burok bebenor *haiiiiip!* ini seni namenye...hadeeee?

mse wat mende neh otak aku ligat plak pkir mende len...pkir kisah silam *ok sentap trus sedia tisu*

mesti korg rindu memori silam..ex2 korg ( waaa untungla byk...)...kan..mesti ada..cuma feeling tu je tade...korg mesti ingat ape yg korg buat...brani ckp la kalo korg g tmpt korg date dulu mesti korg teringat "eh..eh...eh....eh....(punye la tade idea nk buat dialog)"

aku pun..sbb tu la aku mls nk consentrate sgt wat kje..mak aku ckp ape? likun? aaa...

yep...aku rindu mse silam...but mungkin ade sbb nape its not a future..yep..itu pasti...cumenye aku slalu berpegang ngan words neh "kalo dh sah2 mende tu hak engkaw...nk wat cmne pun iye ttp enkaw punyer...mase je penentu"

kaaaaan~ warak sgt ayat dier..kiter suker kiter suker....

okai...nk sambung study..byk test ni..cm harooom je jadual pas MQA dtg kolej..dh mcm xcukup tanah nk study..maklum la tupai tikus mkin berleluasa...t nk curah je petrol kasi rentung..untung2 kuar metro trus pehmes...chaw chinci...



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?