...org dalam

Dec 3, 2012

- suatu hari nan indah -

heyaaaa

ari isnin tanpa berbekalkn monday blues kiterg semangat semacam masuk spital arineh sbb memasing dh pasang nafsu nk buat assessment...hah..walupon xconfident asal semangat tuh ade dah kira cukupla...biar PACEMAN tegolek golek asal boleh lulus cukupla...so far alhamdulillah...semua dh lepas satu assessment..tinggal satu lagi...masa tinggal : minggu neh je last

aku plak tdi kne booking ngan tuan haji buat cervical..siap mintak oblique cervical yg sememangnya dokter yg cemerlang gemilang terbilang ngan kaki buku je boleh mintak view mcm tuh...stop kejab usus kecik aku vibrate...tpi pas dier tnya cik katty n trus kene remove sbb tade buat oblique kecuali dokter request...so aku buat pelvis dulu ngan cik katty...maap la cik katty sbb xserius sgt sbb ngan cemas...tpi cik katty luluskn jugak wlupon byk kekurangan sbb nebes wooo...
apepon petang tuh kiterg ade CME....neh mcm class...ade org akan buat presentation...so memacam topik dibuat la...kalo kt serdang semua staff kt dept kne dtg CME wajib! taleh eskep tpi kalo yg on-call je kne stay kat bilik buat kes...so kiterg neh join je sbb kne paksa..tpi kali neh special sket...sbb org yg buat presentation kali neh adalah seorg yg kiterg bebetoi kenal as in beliau tuh bekas lecture kiterg..terasa jugak dunia ni kecik...
so sekarang en.lim neh dh xjdi lecture kot since kt kolej aritu pon dia mcm skejap je ngaja...partime la tu...so sekarg dia join gideon ngah bisnes baek punya jual mesin MRI..so dia dtg aritu sbb nk buat talk pasal teknologi baru mesin MRI yg lagi senyap, efisien, dan futuristik katanya...semoga sempat la kita tgk di hospital yg sanggup nk tukar MRI derg tu kepada yg baru okai...
kiterg neh plak menikmati CME last sebelom cuti sbb minggu neh last prektikal kn..sedar xsedar dh 5 minggu jugakulang alik ke serdang nan jauh neh...staff sana pon dh terlebih friendly aku tgk....dlu mase mula2 masuk mcm la tgk kiterg neh lauk 5 rasa..hahaha
okai...tu saje pic sempat snap mase CME...kite dtg nk dgr talk bukan camwhore okai...so jaga adab tu sebelum kne gilis hidop hidop ngan mesin mobile...tpi sempat jugak layan lelap sblum kene kacau ngan macik2 yg duduk sebelah...pantang la tgk org lelap mata tu..

okai semua..neh je..saje nak kabo jumpa En.Lim...yeaah..its been a while...lecture pon saban sem tukar2..xsempat nk manje2..semua lari pas ngaja kiterg..kiterg xnakal banyak la mane pon...nakal sikit je hohoho

babai...



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?