...org dalam

Dec 23, 2012

+ di antara semalam +

heyaaa

phew..kita di penghujung tahun..dan surely ramai buat list new year walhal recycle taun lepas...aku? sama je *ok tepuk tepuk*...2012? nuthing much...perbanyakkan bermain dan hilangkan kegusaran dan hadapi semua dgn senyuman...gigih katenye

skrg ni ngah tunggu ramalan mayan tu..menipu sgt..sebaik xmcm derg yg dh prepare kaw2..udah2 le korg..kembali ke kehidupan sebenar dan get a life..same kn?

so semalam is hari yg aku rasa paling biasa aku hadap..a perfect time border nak kira umur secara accurate kalo ada yg tanya berapa PERKIRAAN umur kaw sebenarnya..mmg keje aku usung sempoa nk kira kira segala persoalan ko...persoalan aku plak, adakah umur aku melambang siapa aku...adakah aku bersedia dengan umur ini?

aku? tarek bantal terus tegolek atas tilam..surely aku lupa soalan tdi...layan ngantok sepam dua

mature me? shud be u were the one whom flew out from my tiny little heart to told me that...shud you told me im immature just from ur unbelievable amazingly accurately observation? impressive...pretty sure my maturity flow out only on certain things..apart from that..taste my disobedient...

birthday mood swing?...mungkin sedikit..just dont touch it..u may hurt yourself...

apepon selamat tahun baru semua...n terima kasih..ntah kat sapa tapi terima kasih

in b4...ice cream cake tu memang ohsem..konsep je lari sikit..thanks btw (:



...sekian mekaseh, yg original

1 org ngereco:

anak cik talip said...

LMAO....whatever

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?