...org dalam

Dec 12, 2012

- teruja -

heyaaaa...

keterujaan - tu la aku hadap skrg..sakit okeh sbb kne tunggu few month lgi bru dpt jumpa baby baru...dpt gomol2...dedah sana sini...ini baru gigih...apepon aku mmg nk sgt ni..tpi masalahnya ape mende iteeew? tunggu la kemunculan beliau...jgn panas bontot dulu..save it for later...anda x sabar? aku lagila..sebaik beriman lgi inih...alhamdulillah~

apepon entry neh spatutnya kuar masa tarikh yg kt fb mesti mencanak naik sbb 12.12.12 katenye...apeda...selambe sakai la ni...aku bleh plak lupa kn..its been a while...tinggal lgi 10 hari untuk aku bergelar young adult umo 24...waaaah..saya sudah mengalami ketuaan pada umur...nape still tade jambang? kenapa?


apepon meh la layan lagu neh...aku pon tataw modus operandi asal nk tempek lagu neh....tpi best jugak dilayan...
haha..seriusly aku xsbr...masa..cepatla berlalu...cepat la...still decide nk kaler itam ke putih...pui

babai



...sekian mekaseh, yg original

5 org ngereco:

Anonymous said...

hitam! go for black!

anak cik talip said...

hitam nampak common sgt..putih mcm lain sket haha...aritu g kedai pun derg ckp putih dh abis awl haha

Anonymous said...

go for hitam..putih susah nk jaga..kalau kotor easily to see..hitam more elegant..LOL

anak cik talip said...

putih la putih haahaha

Anonymous said...

degil neyh..
go for black...LOL
hek hek hek

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?