...org dalam

Dec 25, 2012

= 25th dis and ho ho ho =

heyaaaa

phew...kalo sekarang korg nk g mall ke nak g jenjalan ke silela tinggalkn suku kaum kerabat anak pinak korg tu..tayah gigih nk bawak nk sorong stroller ape la kang jam pulak mall tuh..sekarg neh ngah penuh musim manusia berjimba shopping mcm esok kiamat hendaknya..aku? elakkan situasi cmni..bahaya..bek duk umah buat bodo bodo

disamping tuh sebuk la pulak ustard dan usta-jadah instant sebok duk sebar2 haaaaa...memacam la kepakaran derg mengugel segala hukum hakam dlm intenet yg luas n very accurate katenye..kepochi la korg..tade keje lain ke? kalo confirm tu baru sebar..ni kalo xbetul? kang jadi fitnah...aku? buat bodoh..bosan layan org bingai..tu la..kekecik tanak mampus dah besar nyusahkn org *firework firework*
wish sempena krismas? kepada sesiapa yg menganuti agama yg berkaitan..selamat bershopping sakan...selamat berjumpa segala kaum kerabat korg...selamat mengepau pacik ngan macik korg,ingat..demand ipong 5,demand psp ke...ape ape je la..semua la selamat...to my beloved christian mbr..Glenny Carol (apentah lagi nama ko..pjgkn?) tayah keje weih sempena krismas ni..balek rumak dan mabuk...bukan selalu...LOL

inb4...Glenny Carol is one of my bestfriend...rindu kamu la Glen..lame xmerepek sekali hahaha...gawai jemput aku ngirup ba rumah nuan...apuuuuu...

aku? dpt bepdey present semalam..thanks alot..aku pon xreti nk guna mende alah tu..tpi yeah..its nice...thanks btw...really appreciate it..to Dr.Mohd Kunna...u waaaay too awesome...shud u do me a favour if we can hang out at Highland Tower...and bring along ur starbucksss..gonna be a long night...or someplace creepy at hospital myb..this is an INVITATION hahaha
bukan present sempena krismas okai ustard-ustajadah sekalian..

apepon...selamat hari natal dan selamat selamat la semua hendaknya..aku nk sambung berhibernasi ni...wake me up when 2012 end...penat sudeeeh dgn 2012 rumours...melodi sangat *campak remote*
*dafuuuuuuu...monyet*
babai...babai...



...sekian mekaseh, yg original

3 org ngereco:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
iKhRam said...

klau dah niat nk bershoppingtu.. sejuta manusia tu pun akan ku harungi..

anak yg berpuluh pun sanggup kudukungi..

anak cik talip said...

hahaha...encik ikhram adalah seorg bapa yg gigih ngehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?