...org dalam

Dec 9, 2012

- aku dan semut -

heyaaaa...

aritukan...aku ingt nk sedut mubi dri encik pojie..maklum la beliau dh senak mendonlod mubi latest so ingat nk memohon simpati sikit..so berbekalkn hd yg xdigomol selama seminggu tuh g la nk menyedut kn...tpi tetibeeh ade semut beduyun-duyun kuar dri hd..ko ingat neh rumah anak kebajikan ke nk tumpang free?...xsempat nak snap pic semasa kejadian gempar tuh berikutan nikon 1 xterbeli lgi dan perasaan geram yg mencanak canak...

*eh eh eh eh*

kami lepaskn geram dgn minum air teh peng diiringi hujan akustika...

lepas tuh terus kiterg pecut g giant carik skru..ingt nk bukak cover dia..ngan harapan kami dpt menyapu bersih semut2 yg bersetinggan dlm hd tuh...balek dri giant trus aku korek..geram ni geram..kalo dpt play-doh mmg aku kunyah2kan depan mata semut sekalian tuh sbb geram teramat...semut neh ntah apa horny nya nk besarang dlm electric appliance neh...seronok ke acane?
*penyebab utama*
dulu umah aku slalu kne kat kotak suis tuh..kalo dh switch on tuh tak on2 jugak lampunya mmg bersemut la suis box tuh..kalo bukak mmg dh jumpa segala tok nek moyang dlm tuh...siap yg tgh bejimak pon ada kot...3g sgt haha..apepon kalo nk besarang pon elok2 la sket...buat border ke apa..ni x..sekati memberak je sampai short letrik rosak suis box itteeeew

okai okai back to the story shall we? *betulkan simpuh*

so dh bukak tuh mmg belari satu rumah aku sampai naik ke siling *menipu sangat cerita kaw* sbb semut bersemarak merebak sampai ke lengan..nyaris  aku tewas tpi segera aku berlari ala ala pijak semut tak mati ke singki...cuci tgn segala then aku sambung menghalau derg2 yg xbayo sewa nih...dh la kt hd...ingt hd ni ditatahkan secara ikhlas dari original recycle-able plastic ke hape? ko jawab...ko jawab

abes je koloni tu melarikan diri tinggal plak telur2 yg derg xsempat nk sauk..nampak sgt dh lama derg bermahrajalela dlm hd neh...sebaik la hd neh ada bhgian yg kedap tuh..tpi still aku xsedap ati n still xcucuk lagi kat lappy..tkut woo...so aku biarkan la hd tuh "berehat" seketika dari aksi aksi ganas menonton mubi kt dlm iteeeew...

lepas beberapa hari yg bosan di kelana jaya....dan jugak suasana suram di serdang hahaha
tergerak plak di sanubari nk tgkhd tuh bernyawa lgi takpon dh lama kembali dan bersama disamping hd hd yg dh kecundang dlm hari2 perkhidmatannya...so dgn dada bekobar kobar *atas sbb dh lama xtgk mubi kan* so try a jugak..diyakini hd ini mampu meneruskan perkhidmatan tetap beliau...dah connect tu kne la refresh beribu kali lemon
tadaaaa....hidop lagi ghupenyer..trus nk pelok cemolot segala dan terus senyum lebar ke telinga sbb memory still ada...dah mcm newborn and yeah..welcome to family Mr.HD! its been a while kite xbersenggama bersama...gile kaw..mcm2 mubi dlm tuh..pebret plak walupon tgk sampai beratus kali haha...hardcore ni
*on FTW...*
so trus la layan mubi sekeping dua dlm keadaan hd tuh naked..waaa..now i did see your true color hahaha...sebaik la hdneh ok..asa kecewa kejab aritu sbb dinodai secara xbersalah oleh sang semut..nak jugak terasa menangis dlm hujan seraya belok kepantai terus tembus ke ekdai hd bli yg bru...apakan daya ekonomi semasa jatuh merundum *terjun gaung*
*gamer 2009*
apepon neh saje nk buat entry penghilang bosan eh rindu eh bosan senanya...maklum la prektikal dh abes kn..dh aku plak xhanyut ke sarawak..japgi melampau sgt bosan mmg aku partime cuci pool kt kelana putri neh...

babai semua



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?