...org dalam

Nov 29, 2012

- cakap kecil kecilan -

heyaaaaa

phew...semalam xsempat nk tempek yuhtube neh sbb sibuk nk wat entry xsemengah pasal OT tuh so kene jugak menempek #repwed arineh....n semalam pon sibuk study katenye sbb dikhabarkn ari neh ade assessment...sudahnya mood semua lari bila tade plak patient yg memenuhi kriteria kami yg memang kritis dlm mencari bahan assessment, dtg serah diri nak buat spine xray..walhal biasa kemahen derg berduyun2 mcm semut...praktikal kali neh kene cover spine ngan pelvis je..laen dh buat mase prektikal kt htar dulu.... so arineh plak dpt byk bebudak xray tgn kaki sbb jatuh...best jugak layan borak ngan derg neh..nakal tpi comel dan ceria..macam aku dulu dulu *rainbow puke*

pestuh dpt plak kes cervical spine tdi  tpi trauma..mmg tak la kan..hengat kiterg neh mampu nk peform buat assessment kalo dpt trauma patient? susah woo...siap ngan cervical collar lgi..ngan darah lgi..ngan patient nya fresh2 baru dtg dri eksiden...pestuh mamai lagi...kiterg dh bet nk pakai patient kuros je kalo nk buat assessment...senang nk tgk tulang temulang ntok mngelakkan cut off segala..markah woo..tpi ternyata tade org kuros tdi....hampa kejap..balance tinggal 6 hari sebelom last day..sebaik cik katty sentiasa x bz minggu depan...

okai..berbalik ke vid yuhtube arineh...meh la layan lagu neh..aku suke plak dgr tpi tu la..kalo tgk bebetul vid ngan lirik dia..ada something la maksud grup neh nak sampaikn..setiap lgu derg pon cmtuh..tpi yg neh lgi catchy kot...n vid dier pon ohseeeem..jelly jelly..apepon layan la dulu..
hahaha anda mindblown? mcm comel plak mamat 5 ekor tu belari2...mcm teletubis...tpi still ada story yg tersirat dri mana2 drama melayu shahdu air mata duyung sekarang ni...masterpiece...tpi tu pendapat aku..pendapat korg tempek la kt komen box itu...aku tempek je ape aku suka dgr...xsuka g makan doyan sana...jgn tercekik sudah
apepon dh lewat mlm ni...esok nak masuk CT plak..kalo aku rajen t aku ceciter plak adventure aku kt situ...maklumla akukn budak baik baru nk belajart..kalo salah tolong tunjukkan..tpi susah nk bercamwhore situh t sbb dokter ramai..termasuk dokter kuros tinggi dahi licin yg menjadi dambaan classmate aku..apeda derg neh...sexcited plak tgk dokter tuh...walhal brader PPK lagi mengaum dari segi rupa..eh eh hahaha..
babai semorg...... Z_Z



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?