...org dalam

Nov 1, 2012

- P.A.S.T -

heyaaa...

phew....tegerak nk tempek #brotips arineh haha..mls sesangat nk buat kang kne babat dek rotan..apepon few days lagik tinggal nk bersenang lenang sblom aku jdi huru hara tkincit sana sini demi nk kejar kes...dah la nk kne kumpul byk kes dlm masa 5 minggu...YOU NO FUN!

somehow aku terpikir jugak..dah hampir 2 tahun aku kt tanah org..wlupon kekadang mls nk balek tpi tu la...semua yg dh aku buat kat sini kekadang jdi flashback..dikala hujan lebat kilat snapshot sana sini takpon pas tebangon pagi gegara macik umah sebelah pasang colok..aaah aku syg jejiran yg permai kt sini...

so yeah...bende dh berlalu kekadang apa yg kita impikan..apa yg kita selalu mimpikn saban malam..tpi jgn lupe jugak..kekadang nightmare tu pon mimpi...so reality xsemua indah..tpi sakit tu bukan penghalang untuk gembira...lgipun after certain time...masa lalu yg skit tuh tade skit dh kalo diingt balik..sbb apa yg tinggal hanya kenangan..dan bukan ada perasan takpon link lagi dgn sesuatu yg menyakitkan

so kita yg hidup ni...buangla kenangan tabest tuh..spare sket gigabyte ntok memori yg akan tercipta...since when you hold onto something from your past, and it hurt you so much..it eventually became a grunge...dan dendam tu mnyakitkan sesape je yg dtg dlm hidup korg...

so heyho..cheer up dan enjoy saki baki idop...babai semorg...



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?