...org dalam

Nov 24, 2012

= #repwed delay lagik =

heyaaa

selamat berweekend semua..sorry la tade hapdet behlog..maklom la ngan musim prektikal kn..so nk merepek meraban kt sini memang kne carik masa yg lapang...harap maklom jugak kite neh tade bibik yg berdedikasi nk cuci kain baju smua..makan minom..semua kne buat sendrik..tpi kalo ade bibik ok jugak..nk je aku suruh dier yg hapdet behlog n aku buat kje umah...nk meatih diri jadi rajen...kang tadela kene bebel lagik hahaha *tembak diri sendri*

aaa....zillions thanks to kamu yg msg aritu tanya "nape x hapdet behlog?"..ok itu sungguh terharu...saya menangis 3 hari 3 malam sampai demam...err dlm mimpi okai..talarat kalo nk buat bebetoi...
*ni melebih sangat dah ni*
so arineh dimulai dgn #repwed yg selalu ditempek hari rabu lalu berikutan masa yg sikit dn dihabiskan ngan tidu tidu tidu tidu *sebutan silent R*...ye la...ingat senang ke keje kt department xray iteeew? ingt senang ke? stress tahu...ngan patient nya...ngan bau nya..ngan POWPOW nya..adeeeeh t la ceciter...

apepon meh layan 2 lagu yg ditempek serentak seraya untuk dikompilasikn untok dianalisikn ntok difahami mengapa ditempek sedemikian rupa...ada beran? layan dn paham

okai..next yuhtube...apepon lagu atas neh pehmes dikalangan pergh-minat2 Glee sajoooooh sbb lgu tuh ade skali kene mashup dlm satu episode..mohon maaf saya kekurangan ilmu glee so tatau epi mana...sile gugel sndrik...

haaa...kan? its only me or memang intro dua dua lagu neh mcm sama kecuali the lumineeers tuh mcm akustik sikit...agak la sbb first time dgr mcm dpt detect "eh...lagu neh mcm same jeee?" so what you say? sila tinggalkn di ruangan komen..setiap komen yg bernas akan dibagi satu peluk cium sebagai penghormatan..eh gurau je..pelok cium aku milik org lain..shuh~
apepon enjoy la weekend korg...get some life, fool around, get messy, enjoy the moment, laugh hard, cry till dizzy...selamat hari ahad!



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?