...org dalam

Nov 1, 2012

- akak kecoh : sesi #repwed delay -

heyaaaa....

hah! lambat lagi #repwed haha...lantak la..i is bizi tpi tawu aku eksaited (..waaa eksaited segala...hade?)  nk taruk video neh haha....

demm..olly murs ada vid baru hohoh!...aku suke tgk olly neh...sebaik kakak aku dah kawen..kalo dh aku dh suruh kawen ngan dier haha..first of all...olly neh slang british dier kuat...so mase nyanyi tuh boleh dgr lgi haha...pestu style dier..simple, nice n mcm comel hahaha...third aku jelly tgk chubby-face dia..aku nk sikit woi...
so arineh nk tempek la lagu beliau...lagipon first tawu olly murs bukan dri britain got talent (..kot?) tpi dari encik aput when accidently aku tercopy lgu neh dlm lappy beliau...busy kot name lagu tuh..so mcm best plak..so diikuti lagu lagu yg laen...

apepon hah..layan la...i present you~ olly murs : troublemaker
okai..lgu ade sikit la macam maroon 5 katenye..just part flo rida tuh mcm pemanis kot..haha..hamek kaw kene kutuk peminat olly murs..menyemak

so apepon babai semua..kne gather everything..nk prektikal dah..bek aku consentrate ngan apa yg penting..dan tujuan asal aku dtg sbb nk blajar...setel ni aku boleh buat benda lain...boleh move foward hendaknya

so goodluck to me dan sesapa kt luar tu yg xbernasib baik (..kita sekapal)...hey...after a hurricane come a rainbow *pose katy perry*....Assalamualaikum...



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?