...org dalam

Nov 14, 2012

= cash 2 minggu repwed =

heyaaaa

perrgh...bru teringat langsung xberhapdet blog neh...tempat luahan hati dan gosip gosip dunia fantasi semata mata...menghimpunkan segala kisah dongeng yg melalaikn dan mnyebabkn anda muntah hijau 3 keturunan secara berduet...so memang hambar la segala yg dicoretkn kt sini sbb langsung tiada ilmu pengetahuan yg dicanang canangkn...so tuan tanah sile sedeeeeeeeh

so arineh meh plak aku menebus xbuat entry minggu lepas...dh mcm skip class pestu ada homework tpi xtaw nk buat sbb xdtg class...kalo betul ni dah 3 line bontot mulus itu....ok itu xbest...

ok ok..dah merepek..so arineh nk tempek dua lagu...dri dua negara berbeza...tkut jugak ni asek taruk lgu korea kang org ingt aku warganegara korea plak..eh silap...org ingat aku minat korea plak...tade la..ai minat winter sonata jeeeeew *pelok bantal keketat nanges sedu sedan sampai demam*...ok sumpah bohong...x layan pon katanye....so neh satu lagu korea and satu lgu lgu omputeh...so nape tempek 2 lagu? sile tgk dang dgr...konsporasi sgt ni...


dan neh plak lagu omputehnya...xde sama maksud ok sbb lagu lelain maksud sekian...

kan..mcm sama kn..bgi aku la kot..apepon train lgi best sbb music lgi gempak...hahaha n tetibeh ad org men gitar segala dlm mart...siap pakai davi hasselhof lgik haha...harosla vid neh lgi up...

apepon neh je..saje ilangkn bosan sket..lame xmerepek..mcm dh normal sikit rasanya...babai semua



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?