...org dalam

Sep 14, 2012

+ tuto : kasut dan tali +

heyaaa...

waaaa...tetibe tertuto plak arineh..alaa..neh bukan tuto pon senanye...saje nk tayang skit mende yg sure xramai tawu sbb malas nk ikat tali kasut or sbb kasut xckup kuota lubang nk buat tali kasut secanggih mungkin....so yeah...syabas bete kepada pemilik kasut konbes takpon kasut sejibik mcm kopnbes sbb lubang tali dier nk yg paling banyak...hohoraaaay!

so arineh aku nk tunjuk sedikit skill skill mengikat tali kasut agar andanampak ranggi dan urban ya..diulangi seranggi urbanisasi...tu penting so jgn jeles ngan supra yg pernah trending satu ketika dulu sbb  skrg korg bakal mewarisi kasut yg talinya sungguh urban *urbaaaaan la sangaaaaat*

apepon meh la kite tgk..sile try tpi sile hati hati tkut jejari terjerut sbb kusyuk sgt...so neh ade limeblas cara nk ikat kasut paling pemes...apepon selamat mencuba...

okai yg style checkerbox tu budak cina skolah aku dulu mmg ramai gune..mcm jelly plak tgk derg n nk jugak try tpi aku xreti buat sbb malu nk bertanya n mase tu intenet bukan mcm sekarang..bukak je trus dpt segala gala sampai tade life dibuat nya..waaah

tpi sekarang xramai yg rajen nk ikat tali kasut...aku bet korg pakai je default nye tali kasut dri first belisampai koyak rabak level boleh "jelir lidah" hahaha...aku pon begitu..tade mase pon nk tukar tukar n sebab tataw...kang dh ngengade nk tukar plak jadi mende laen...hoho

so apepon neh la tuto kali neh...sampai sini saje ohoooi...selamat berwikend semua!



...sekian mekaseh, yg original

3 org ngereco:

Asilah Zainudin said...

bulu kakiya XD
teringat zaman sekolah pakat rami2 pake kasut bertali. nektok mala make kasut berasok.

anak cik talip said...

haha kaki org kampung nang giya...gney la nk trim..nyaru ari hahaha...

Silah comel dan kamboh said...

hehe, mala kenak kutis pusak. bebelit2 pusak ngokot ntam bulu kaki ko ya.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?