...org dalam

Sep 4, 2012

- kemeriahan ber-test-ing -

heyaaa

minggu neh class tade sgt sbb ade test bgi setiap class..so mmg pulun blajar termasuk la aku yg mmg jenis last menit nyer org..ye la..kalo x bkerjaya takpela tpi tu la..aku ade tanggungjazab laen kt nando hahaha...so mmg aku blaja express style op op op opp....tetibe...mmg aku xhangin kalo kne ingat semua notes dlm mase yg singkt sambil buat muke sembelit

tapi nak tanak kene jugak bace nota...atleast tadapat nk tulis jawapan seratus persen betul atleast dpt jugak la girang hati goreng garing soklan test tuh..aku biase je mcmtu..soklan tnye laen n kalo tataw mmg aku goreng pelik2 yg ala2 lojik aku neh ade membace nota katenye...ala..semua student cemtu kot...sape x angkat bulu idong...

mase nk study last menit tuh mmg byk dugaan syaiton yg direjam menggoda aku ntok melarikan diri dari notes notes neh smua..paling tidak pon mesti mengantok..so skrg mmg aku bancuh teh-o panas dlu sblum study...ntok ape teh tu? kalo ngantok teh tu boleh buat jirus bulu mata kasi segar...pui...kasi minom la...mbr aku ckp teh ade hirameki a.k.a dadah halal yg menenangkn minda..so mesti senang ilmu bermnafaat masuk..

pestu plak kalo dh dtg horny nk study tuh harusla tgn ni gatai bukak intenet..nk  donlod notes katenye...pastu melalut ntah mane mane..sedar sedar je dh stengah jam terbazir dgn sia sia sambil senyum lebar je ngan muke selenge..ntah ape sangkut sgt kt website..lucass ni haha..ini mmg dugaan terkuat okai..xmampu nk lawan..kalo study tu nk je g bakar router t dh abes test tros belari g bli baru..boleh ke cmtu wahai housemate ku semua?
so neh la keadaan meja study aku sekaligus merangkap kemeriahan aku yg kecoh nk study last menit gara2 takut kne firebending ngan lecture sbb gagal dlm test beliau yg dgr gosipnye senang lenang sangat...agaknye la...so kite kene la blakon ala ala study berhemat seraya menurunkan possibility perasaan bersalah sbb xstudy n tataw nk jawab ape soklan beliau....mcm biasa aku akan buat peta minda yg muat2 satu topik dlm satu a4...senang nk tatap sampai pitam
pestu kalo dah abes test aku g tampal plak kat dinding ntok test laen dimasa akan datang..takpon sekadar jadi hiasan ala wallpaper dari memandang dinding yg kosong baek kite memandang ilmu yg diberkati ye tak?
*yg mcm tmpt lost and found tu senanye notis board aku..tpi ntah knape jdi mcmtu*
pestu atas meja aku timbun dgn bebarang yg penting mcm makanan minuman dan bekalan ubat ubatan...malas nk begerak2 g dapo la g bilik la sbb skali duduk mls nk bangkit dh..tu la aku..so aku bwk semua skali kt meja study..besepah la semua kt situ..kalo boleh mangkuk tandas tu pon aku nk bawak skali taruk bawak meja..nk kencing just pancar je haha..
ahaaa....vaseline tu penting sbb nak hafal kene buat gerakan bibir yg overtime..so bibir mulus cepat kering kusam dan x bermaya *ok muntah*..makanya vaseline petrolium jelly banyak membantu dgn taktik rahsia penjagaan kulit dari zaman tokyang anda..takle ade org komen bibir kering mase cemolot nanti..eh berkali kali...
pestu jadual test harus dprint sebesa besa alam agar minda yg penat belajar tuh x lupe waktu test..waklu blaja kemaen bagai nk grad besok tpi waktu exam lupa...so kne buat..aku bab neh mmg fail..sebaik P.A ramai..
so mase test la aku mmg suke sbb mase tuh tade la nk dgr lecture membebel ntah ape ape ngan aku tersengguk sengguk..sensitip la plak kalo ade mase terluang ngan suasana damai dan tenteram..mesti nk jugak curi mase nk lelapkn mate..ntah cemane class tuh boleh terbayang tilam empuk dan selimut panas dan bantal yg empuk...pergh kalo kne kacau mmg jgn ditanya kalo pitchfork sangkut kat dagu
okai...sampai sini saje merepek pasal test...esok ade lgi..enjoy semua sesape yg ade test tuh...jgn sedih sedih study..kite senasib dan kite ramai wahaha...babai!



...sekian mekaseh, yg original

4 org ngereco:

iampopo said...

gif kali ney sgt comey!!

anak cik talip said...

arnab tu xcomey pon hahaha

Asilah Zainudin said...

arnab itu macam aku hari ahad lepas masa nak siapkan tugasan. Bezanya aku x gebu camya.wahahaha..comel jak sama*OK, sila buat muka heran*

iampopo said...

err rabbit ke?mcm kucing je!
comell jeee..ke tuan tanah nk org puji dia yg comel ;O

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?