...org dalam

Sep 2, 2012

- special request -

heyaaaa

seriusly mlm neh mood aku lari sgt..ase nk tumbuk tumbuk org tpi apakan daya aku yg kerdil neh beliau amat jauh dlm radar biru...so aku tumbuk keyboard buat entry sajeeeh..skrg dh tenang lepas menegangkn perut ngan shake buatan sndri..kemestian plak dh skrg sbb nk nampak montel sikit...baru sedap gomol..eh? so ampun la kt sape yg tesembur tdi..silap mase kalo korg nk cari pasal..aku jrg marah..tu je

so aritu aku dpt msg dri member lame..hotak dier lame..aritu bru jumpe lepak2 mase raya..ok sumpah lame lepak umah dier..sebaik mak dier sporting *slm ciom tgn tanda hormat taw*...ye la kan..lame xjumpe n katenye xdpt kontek aku sbb aku tukar num x annouce aritu..kalo xsilap aku dh apdet kt pintu toilet awam..eh? so deir request something..biasela..org bahagia harusla pasal chinta...korg hadee?

dgr kabar pakwe dier dedulu nk bertunang..kirenye mbr aku menonggeng la frustnyer..biase la tu..hati dh terpaut sbb syg..alaaa..ko pon bukan nye horror sgt sampai cermin pecah segala..ayu..menawan..slalu pomot kek kat aku..hahaha..sumpah rindu zaman sekolah aku...ape eh pangkat aku? ucu kan? hahaha

kalo aku...org dh bertunang neh dh mcm jdi milik org..ye la..ko ingat ko hero industan nk sailang hak org? kne menuntut ilmu dulu beb..so ko biarla..mmg pasrah la sbb tgk dier bahagia kn..tpi pikir jugak..ko pikir dier bahagia..dier tu senanye bahagia ke x? senyum boleh menipu..tpi xsalah mndoakan kebahagiaan org..

somehow aku ade bayangan..aku bersama ngan org yg aku syg kat "atas" t..sbb mase tuh aku tayah risau dh...sbb takan ade ape yg boleh menghalang kiterg lgi..sbb tahukn dunia ni banyak limit....xlimit kne sailang ngan org laen..dugaan sana sini...so kalo nk carik soulmate tuh mmg perjalanan yg bersiku...kalo ko betul2 nak kt dier ni je la cara alternatif yg ko ade..atleast ni jugak la cara ko mngingati mati sbb mati tu maharnya syurga

let it go...move on...carik ape yg ko nak..enjoy life ko..nikmati setiap waktu yg ada...cari siapa diri ko..ngan cara tuh ko tau la sapa yg sebenarnya lebih berhak berada kt sbelah ko t...kalo ko ase x boleh nk lupe meh g dapur buat kek..aku sanggup bli tiket flight dari sini dtg semata nk mkn...jgn plak ko jdi addict sampai taleh nk brenti buat kek tuh sbb nk ilang kn ksedihan...trus tringat scene dlm greys anatomy mase izzie trauma sbb kmatian denny..kje dier buat cupcake sampai penuh satu dapur..itu menyedihkan...sumpah


ha..sampai sini saje la kot..sebelum aku mngamuk lebih lanjut..bek aku brenti..idea nk mngamuk teramatla menimbun nih..harap maap neykutauk *bukan nama sebenar..sekadar nama manja* neh je aku garapkn kali neh..selanjutnya sile la refer ibu anda..sure kne gilis ngan lesung sbb dh pandey begerek hahaha...babai



...sekian mekaseh, yg original

6 org ngereco:

Everything's Everythings said...

Xpe bukan rezeki dia kan?
inshaAllah Allah dah janjikan dia dgn jodoh yg betul2 sesuai..
Jgn mengamuk2 takut ak nk masuk blog kau kang haha

Asilah Zainudin said...

weh, aku suka abis flash ko ngkh kat entry tok?sapa nama laki ya a? First time ku nangga nya dalam cita P.S ! love You, alu jadi kipas susah mati. hahahaha..

Asilah Zainudin said...

hmmm...one more thing, boleh marah kalau kita nak pertahankan diri. Tapi, marah bukan satu-satunya cara kan? Kadang2 kita marah bila kita rasa tertekan, tapi, marah biasanya x menenangkan perasaan.mcm dulu2, aku memang x pandei nak bagi nasihat. All I know is, jaga2 marah kat blog bro.sik pasal2 kena gam kelak.hehehe...(ok..ntah beguna sik nasihat aku tok *sambil buat muka lurus bendul ntah apa2*)

anak cik talip said...

@everything : thanks haha..betui bagai dikata...saje jaaah entry memarah..jap dh ok ni..jgn takut..meh choki choki haha

@silah: aku pon siktauk sapa ya..nya kejap jak dlm greys bah...wataknya mati sbb jantung lemah..sedih doe..btw aku lom nangga p.s.i i lab u hahaa

Dkna Abza said...

Pasti jodoh yang akan datang lebih baik dari sebelumnya

Asilah Zainudin said...

sukasukesuko....hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?